fps degerleri nasıl dostum bide hangi çözünürlükte denedin .RE4 için çekmedim WOW sadece.
Ubisoft çok ekstrem bir örnek ama. Günün birinde Microsoft tarafından alınacak. Bu saatten sonra Ubisoft'un düşen ivmesinin yükselmesi imkansız.Hocam öyle demeyin. Koskoca Ubisoft yeni çıkaracağı AC oyununa FSR veya DLSS koymuyor. 7000 serisi kesinlikle daha çok destek görecek. Buradan bunu anladım ben. Geliştiricinin insafına kalmaktansa kartımın sürücüsüne daha çok güvenirim.![]()
Hocam akıcılık, görüntü kalitesi ve fps değerleri olarak nasıl beğendiniz mi?RE4 için çekmedim WOW sadece.
Acaba fsr 3 kullanırken g-snyc veya freesync kullanmak deneyimi ne kadar etkiler.Ubisoft çok ekstrem bir örnek ama. Günün birinde Microsoft tarafından alınacak. Bu saatten sonra Ubisoft'un düşen ivmesinin yükselmesi imkansız.
Ayrıca FSR 3.0-FG hususuna atladığınız bir husus var: Siz bu teknolojiyi oyunlarınıza dahil ederseniz bir dolu ekran kartı için oynanabilirlik sağlayacaksınız. Olayı HYPR-RX'e bırakırsanız o iş şu an için sadece 7000 serisini ilgilendiriyor. Çünkü global olarak herkes RTX 4000 ya da RX 7000 serisine geçmiyor. Onları kazanmak için FSR 3.0-FG önceliğiniz olur, olacaktır.
Sync özelliği yırtılmayı engeller. FSR 3.0'la bir bağlantısı yok.Acaba FSR 3 kullanırken G-Sync veya FreeSync kullanmak deneyimi ne kadar etkiler.
yok o açıdan demedim. Fsr 3 kullanılırken hafif takılma gibi yani micro stutter gibi hissedenler varda g-sync veya freesync ın buna etkisi olur mu açısından dedim.Sync özelliği yırtılmayı engeller. FSR 3.0'la bir bağlantısı yok.
valla hocam FPS banyosu yapıyor akıcılık iyice arttı zaten benim monitör 2K 144 hz. Üzeirndeki her değer benim için çok güzel. Ancak Shift + Alt + F ile FPS sayacını açtığımda o da FMF'yi algılamıyor sanırım daha. Az önce RE4'te de deneyimledim 2K Max Preset + RT Ultra ayarda yağ gibi akıyor. FMF açınca gecikme 10 ms. Oyundan kayıt aldım videosunu yüklüyorum şu an. yükleme bitince ekleyeceğim buraya yineHocam akıcılık, görüntü kalitesi ve fps değerleri olarak nasıl beğendiniz mi?
Acaba fsr 3 kullanırken g-snyc veya freesync kullanmak deneyimi ne kadar etkiler.
2K'da oynuyorum hocam 250+ FPS alıyorum Ultra grafik + RT Highfps degerleri nasıl dostum bide hangi çözünürlükte denedin .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.