Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Fazlaca oyuna fsr 3+ fg teknolojisi getirseler birde ek olarak fg açıldığında 120-130 fps nin 90-100 fps gibi hissetirme konusunda iyileştirme yaparlarsa ki yapacaklarını düşünüyorum Fsr 3 gayet güzel bir teknoloji olur.

Hocam öyle demeyin. Koskoca Ubisoft yeni çıkaracağı AC oyununa FSR veya DLSS koymuyor. 7000 serisi kesinlikle daha çok destek görecek. Buradan bunu anladım ben. Geliştiricinin insafına kalmaktansa kartımın sürücüsüne daha çok güvenirim. :)
Ubisoft çok ekstrem bir örnek ama. Günün birinde Microsoft tarafından alınacak. Bu saatten sonra Ubisoft'un düşen ivmesinin yükselmesi imkansız.

Ayrıca FSR 3.0-FG hususuna atladığınız bir husus var: Siz bu teknolojiyi oyunlarınıza dahil ederseniz bir dolu ekran kartı için oynanabilirlik sağlayacaksınız. Olayı HYPR-RX'e bırakırsanız o iş şu an için sadece 7000 serisini ilgilendiriyor. Çünkü global olarak herkes RTX 4000 ya da RX 7000 serisine geçmiyor. Onları kazanmak için FSR 3.0-FG önceliğiniz olur, olacaktır.

RE4 için çekmedim WOW sadece.
Hocam akıcılık, görüntü kalitesi ve fps değerleri olarak nasıl beğendiniz mi?

Ubisoft çok ekstrem bir örnek ama. Günün birinde Microsoft tarafından alınacak. Bu saatten sonra Ubisoft'un düşen ivmesinin yükselmesi imkansız.

Ayrıca FSR 3.0-FG hususuna atladığınız bir husus var: Siz bu teknolojiyi oyunlarınıza dahil ederseniz bir dolu ekran kartı için oynanabilirlik sağlayacaksınız. Olayı HYPR-RX'e bırakırsanız o iş şu an için sadece 7000 serisini ilgilendiriyor. Çünkü global olarak herkes RTX 4000 ya da RX 7000 serisine geçmiyor. Onları kazanmak için FSR 3.0-FG önceliğiniz olur, olacaktır.
Acaba fsr 3 kullanırken g-snyc veya freesync kullanmak deneyimi ne kadar etkiler.

Hocam akıcılık, görüntü kalitesi ve fps değerleri olarak nasıl beğendiniz mi?

Acaba fsr 3 kullanırken g-snyc veya freesync kullanmak deneyimi ne kadar etkiler.
valla hocam FPS banyosu yapıyor akıcılık iyice arttı zaten benim monitör 2K 144 hz. Üzeirndeki her değer benim için çok güzel. Ancak Shift + Alt + F ile FPS sayacını açtığımda o da FMF'yi algılamıyor sanırım daha. Az önce RE4'te de deneyimledim 2K Max Preset + RT Ultra ayarda yağ gibi akıyor. FMF açınca gecikme 10 ms. Oyundan kayıt aldım videosunu yüklüyorum şu an. yükleme bitince ekleyeceğim buraya yine

fps degerleri nasıl dostum bide hangi çözünürlükte denedin .
2K'da oynuyorum hocam 250+ FPS alıyorum Ultra grafik + RT High

Forspoken'in indirmesi daha bitmedi şu an sadece FMF deneyimliyorum ama sonuçlar çok iyi. Yani şu iş oyunlara yayılırsa var ya çok acayip şeyler bizi bekliyor öyle diyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı