Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

İzledim bu videoyu frame generation ile aliyorlar bu sonucun benim dikkatimi frame generation olmadan alınan sonuçlar çekti.

@Seboş fg açınca hiç artmadı yani.

@Seboş ya onun sebebi reflex işte.

Reflex olduğunu bende biliyorumda FSR açıkken açtırmıyor AMD'ya FSR'dan feragat edip DLSS açacaksın ya da öyle kullanacaksın.

@Seboş hocam ama ikisi de fg ile geliyorlar.

@Seboş ileride düzeltecektirler NVIDIA da da böyleydi ancak hızlı düzeltmesi gerekiyor.

Yani benmi yapamadım bilmiyorum FSR ile frame generation açıkken refleks açamadım anti lagda açılmıyor mecbur kapatıp DLSS açtım öyle gecikme süresi düştü.
Düzelmesi lazım siz daha iyi sonuçlar alırsınız sizde durum nasıl.

@Spyhis bu durum dikkatimi çekmişti.
Sadece FSR açıkken aldığım sonuç frame generation kapalı.

Bu da DLSS açıkken aldığım sonuç.
AMD NVIDIA gibi bir isimlendirme ye gitmiş FSR3 var ama frame generation dahil büyük ihtimalle FSR diye actigimizde FSR2'nin revize edilmiş hali.

Son düzenleme:
@Seboş görüntü kalitesinde düzelme var. Bir de AMD NVIDIA da çok stabil çalıştırmayabilir. Çünkü 7600 4070i geçmişti

AMD oyunlara da antilag getirse bayağı iyi olur sizde kullanırsınız

@Seboş görüntü kalitesinde düzelme var. Bir de AMD NVIDIA da çok stabil çalıştırmayabilir. Çünkü 7600 4070i geçmişti.

AMD oyunlara da antilag getirse bayağı iyi olur sizde kullanırsınız.

FSR yazılımsal çok iyi çalışmayabilir ama dikkatimi çekmişti bu sonuç anti laginda gelecegini sanmıyorum.

@Seboş ya şimdi dlss de böyleydi ve bence gayet de güzel çıktı. Zaten beklenilen de şuydu. Alt düzey kartlarda faydadan çok zararı olacak doğruymuş. Çünkü üst düzey ekran kartına sahip olanlar memnunlar. İlerde muhakkak gelişecektir. Mesela benim kullandığım afmf beta olarak geldi. Tam sürümde çok daha iyi çalışacaktır.modcular ve oyun yapımcıları sayesinde çok daha hızlı yayılacaktır

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna bir bakın CP2077 Path Tracing + FMF test etmiş birisi. Muazzam.

Arkadaşlar RTX 2060 ekran kartı ile FSR 3 + fg testlerimin sonucu sizler için paylaştım. Ekran görüntülerinde farklar belli oluyor. Ancak sürekli aktif oynarken pek dikkat çekeceğini sanmıyorum.

1080P Ultura + RTX

1080P Ultura + RTX - FSR Native + FG

1080P Ultura + RTX - FSR Kalite + FG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…