Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Benim anlamadığım kısım şimdi RX 6800 kullanıcısı olarak anti lag (anti lag+ değil) + FSR 3 + fg kullanabilir miyim? Ve bu %1 Low FPS'imi yükseltir mi? Bir de üzerine V-Sync açarsam olması gerekene yakın derecede akıcı hissettirir mi?
oyunlara destek geldiği zaman kullanabileceksin. 7000 serisi sürücü ile çoğu oyuna destek verdi. benim gibi 2000,3000 serisi veya 5000,6000 serisi kartlara sahip olan kişiler oyuna destek gelmesini bekleyecek.

Gözükmüyor. RX 7900 XT var.
Buradaki menüye ulaşmanız lazım. Ulaşamamanıza imkan yok. Bu sizin serinize özel sunuldu.

@aligulcan33

Şu anda yüklü olan sürümü silin, ardından DDU veya AMD Cleanup Utility kullanarak verdiğim bağlantıdan sürücüyü indirip kurun.

Immortals Aveum oyununun test videosunda sanırım mevzuyu anladım. FSR 3.0 ile ortalama FPS artarken %1 Low FPS yerinde sayıyor. NVIDIA FG ile ise %1 Low FPS oldukça yüksek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat ne zaman Anti-Lag+ aktif ediliyor bu sefer %1 Low FPS de artışa geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, AMD kendi sayfasında 3. parti FPS programındaki değerlere itibar edilmemesi gerektiğini, optimizasyon ve destek olmadığı için farklı değerler alabileceğinizi belirtiyor. Zaten AMD'nin kendi FPS programı doğrudan sürücü üzerine entegre olduğu için onu açmanızı öneriyoruz, dediler.

YouTube kanalları farklı programlar ile deniyor.

Fotoğraf atayım reis.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    915,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.png
    2.png
    205,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 3.png
    3.png
    197,8 KB · Görüntüleme: 27
Fgnin 6000 serisinde durumu nasıl deneyen arkadaşlar ne diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı