AMD, NVIDIA Kartlara'da vererek şov yapmış olabilirler. Bakın, sizin NVIDIA size bunu bile vermiyor. Nasıl yaptık ama, demeleri için büyük olasılık bence. Belki AMD sinsilik yaptı kim bilebilir.
Hareket halinde motion Blur gibi bir efekt var fakat çok belirgin değil en azından beni pek rahatsız etmedi. Oyun ilk FSR'sız haline göre gayet akıcı fakat ara ara drop giriyor. Biraz daha deneyeceğim.
Quality modunda ise 91 FPS alıyorum. Nedense onun fotoğrafını bir türlü yüklemedi. Hareket halinde motion Blur gibi bir efekt var fakat çok belirgin değil en azından beni pek rahatsız etmedi. Oyun ilk FSR'sız haline göre gayet akıcı fakat ara ara drop giriyor. Biraz daha deneyeceğim.
İİlk attığın Native ile NATIVEAA arasında neredeyse hiç fark yok, sadece keskinleştirme uygulanmış gibi bir şey. Görüntüyü daha güzel yapıyor. Sende fark hissetmişsindir zaten, kimse bunları konuşmuyor mesela.
@Leuna Hocam yanlız, ben'de mi sorun var bilmiyorum ama, fotoğraflar net değil.
İİlk attığın Native ile NATIVEAA arasında neredeyse hiç fark yok, sadece keskinleştirme uygulanmış gibi bir şey. Görüntüyü daha güzel yapıyor. Sende fark hissetmişsindir zaten, kimse bunları konuşmuyor mesela.
Burayla alakalıdır hocam.
Zaten 4MB'den fazla yükleyemiyorsun sanırsam.
Bir de bu AFMF 2024 1. çeyreğinde çıkmayacak mıydı? Adamlar bu kadar erken neden beta olarak sundular? Demek ki insanları ya susturmak için ya da daha da heyecanlandırmak için çok çok erken ön izleme sundular.