i5 12400F + RX 6700XT / 2K ULTRA AYARLAR
1. Native , FSR OFF
Eki Görüntüle 1963392
2. Native AA / FG OFF
Eki Görüntüle 1963394
Parça parça yükleyip atmaya devam edeceğim, şimdilik 2 fotoğraftan fazlasını attırmıyor. Bir yandan test etmeye devam ediyorum.
3. Native AA / FG ON
Eki Görüntüle 1963399
4. Balanced / FG ON
Eki Görüntüle 1963402
Quality modunda ise 91 FPS alıyorum. Nedense onun fotoğrafını bir türlü yüklemedi. Hareket halinde motion Blur gibi bir efekt var fakat çok belirgin değil en azından beni pek rahatsız etmedi. Oyun ilk FSR'sız haline göre gayet akıcı fakat ara ara drop giriyor. Biraz daha deneyeceğim.
İİlk attığın Native ile NATIVEAA arasında neredeyse hiç fark yok, sadece keskinleştirme uygulanmış gibi bir şey. Görüntüyü daha güzel yapıyor. Sende fark hissetmişsindir zaten, kimse bunları konuşmuyor mesela.
Evet o kısma bende şaşırdım2K olarak yüklemek istiyorum ama fotoğrafların genel boyutu 8-9 MB arası değiştiği için yükleyemiyorum :/
Fotoğrafı kaydederken JPG olarak seçin, boyutu daha küçük oluyor.
O da olmazsa ve uğraşmak istiyorsanız, fotoğraf boyutunu sıkıştırma kullanın.
Dediğiniz gibi JPG yaparak mesajları düzenledim hocam. Şu an daha iyi gözüküyor ama nedense yine 1080p yükledi.
Monitörün doğal çözünürlüğü ne?
2560 X 1440. Resimler 2K gözüküyor fakat buraya yükleyince 1080P'ye düşüyor. Sosyalden kaynaklı bir durum sanırım emin olamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.