Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@kino ayrıca hocam, her kartta farklı FPS verecek düşük verecek hatta 6000 serisi için çok olumsuz konuştuk ama 6000 Serisin'de 2X FPS tutuyor şu an.

Ben farklı algoritma uygulayacaklar zannettim açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu. Dümdüz Motion Smoothing ile bu yapılmaz ki. Affedersin bu algoritma ile 1050 Ti da FG açar ve ortaya çıkacak oyun deneyimini sen düşün.

Videolardaki hype son kullanıcıya bu denli yaramayacak demişti dersiniz. Ben zannediyorum kartların kendi optik akış gücüne dayalı bir algoritma yapıyorlar. Motion Smoothing'i cilalayıp piyasaya Frame Generation diye atmak nedir iki kat FPS göreceğim ee oyun deneyimi ne olacak?

Ben açıkçası 165Hz monitörüm var. Diğer Sayfala'da akıcılık yok demiştim ama, grafik ayarlarını düşürüce ve FPS 165'ten yukarı çıkınca bayağı akıcılık alıyorum şu an.

AMD zaten 10/10 firma değil. Son getirdikleri 3 güncellemede sorunlu. Sürücü konusunda eskisi kadar olmasa da hatalar mevcut.

İnsanlar nankör olabiliyor. AMD'yi yerden yere vuranlar eğer iyi olursa, çaktırmadan alttan alttdan FSR 3 açacak şimdi.

AMD'de çok hata yapıyor'da neyse.

Dediğiniz gibi şu anda ağlayan fanboylar bu teknoloji daha da iyi olursa kullanmaya başlayacak.

@kino oyunu indirinc, sizden bir objektif olarak düşünce bekliyorum.

AMD zaten 10/10 firma değil. Son getirdikleri 3 güncellemede sorunlu. Sürücü konusunda eskisi kadar olmasa da hatalar mevcut.

Dediğiniz gibi şu anda ağlayan fanboylar bu teknoloji daha da iyi olursa kullanmaya başlayacak.

Coğu yaşı küçük insanlar, o yüzen takmaya gerek yok. Bir söz verildi bir değer verildi geç'de olsa bu oldu
Şahsen ben hiçbir zaman firma tutmam konularım'dan anlayabilirsin.

NVIDIA kullanıcıs olsam elini sıkardım.

CP2077'de de bir görelim. Zaten birkaç kaliteli kanal olaya el atacaktır. Donanım Arşivi'nin Technopat'tan daha hızlı hareket edeceğini bile iddia ediyorum.

Donanım Arşivi Doğru Dese'de inanmam açıkçası ona .

Açık kaynak kodu düşsün, o zaman gör sen şenliği.

@kino oyunu indirinc, sizden bir objektif olarak düşünce bekliyorum.

Bakacağım ama fikrim bayağı değişti şimdiden cilalı Motion Smoothing hali hazırda belli bir güce sahip kartlar dışında kimi tatmin edebilir ki? Forspoken'da 120-150 FPS eyvallah buna gider bu teknoloji biraz ama Starfield'da bu teknolojiyle 60 FPS almak isteyen adam 60 FPS deneyiminin uzağında kalacak.

Demek istediğinizi çok iyi anlıyorum hocam, Oyun'da Motion blur gibi gereksiz ayarları kapatın.
Eğer FPS 3 ve fg açıkken, monitör Hz'de az FPS alıyorsanız, bir de grafik ayarı düşürerek monitör Hz oranın'dan fazla FPS almaya bakın farkı hissedeceksiniz.

Ben'de bayağı açıcı oldu açıkçası. 165 FPS'den üstüne çıkınca.

@kino ayrıca bazı Videolar'da, FSR 3 Kalite modu NativeAA'dan daha iyi duruyor.

Onun benzeri DLSS ile DLAA arasında da yaşanıyor. Ama Cyberpunk gibi oyunlarda NativeAA kaçarı yok daha iyi görünecektir çünkü uzak mesafedeki şeyler çözünürlük işlemeye pek gelmiyor.

FSR 3.0'ı bu şekilde bir deneyeceğim, az çok tahmin edebiliyorum göreceğim şeyi ama iyi yanı yüksek karelerde bu sıkıntıların biraz kaybolacağı. Ben Cyberpunk'da RT açıp 60 FPS alacağım olarak değil, ben Cyberpunk'da normal 60 FPS alırken 120 FPS oynayacağım diye kullanılmalı.

Evet tabii'ki. Ben 60 FPS'de gördüğüm akıcılığı 500FPS Alsam'da aynı olunca bir farka yaramayacak.

Ama şöyle bir şey'de var, bunlar zaten geçikmeyi azaltım akıcı oynamak için'de tasarlanıyor. O yüzden ya biz yanlış test ediyoruz. Ya'da bunun muhattabı RX 7000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…