Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Evet tabii'ki. Ben 60 FPS'de gördüğüm akıcılığı 500FPS Alsam'da aynı olunca bir farka yaramayacak.

Ama şöyle bir şey'de var, bunlar zaten geçikmeyi azaltım akıcı oynamak için'de tasarlanıyor. O yüzden ya biz yanlış test ediyoruz. Ya'da bunun muhattabı RX 7000

Gecikme kare sayısından dolayı azalıyor normal bir durum ama motion blur, Soap Opera Effect artarsa gecikme azalmasının bir anlamı kalmaz.

AMD'nin bu algoritması 10 FPS'i 20 FPS de yapar ama düşük kare sayılarında dezavantajlar iliklerde hissedilir. Sanıyorum bu sebeple eski nesillere "destek sunmama" gibi bir alt çizgi koydular. Şimdi bunu RX 580 ile kullansan ne olur kullanmasan ne olur yüksek karelere çıkamayacağın için. FSR da yine yazılım tabanlı algoritmaya sahip olduğundan görüntü balanced ve ilerisinde iyice bozulacak hani kare sayısını artırsam desen.

Güçlü kart + FSR kalite + FG + yüksek kare sayıları. FSR 3.0'ın en ideal kullanılacak hali budur. DLSS 3.5'in donanım desteği ise 4060 gibi nispeten zayıf kartları dezavantajlara takılmadan kurtarabiliyor.

@kino hocam dediğiniz gibi 3050 de 40 FPS'den fg + FSR 3 native AA 70'e çıkarıyor quality de 90'a

Benim de dediğim bu ultra ayarlar + FSR + FG ile aldığın 70-80 FPS ile orta ayarlarda dümdüz aldığın 70-80 FPS aynı hissi mi yaratıyor kullanıcıda.

Şimdi ilkinde araya motion blur, Soap Opera Effect girerse o 70-80 kareyi aldığına pek de memnun olmayabilirsin. Bu teknolojilerin en büyük sorunu kare sayısına göre iyileşmeleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı