Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

RTX 4070

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@662040 hocam native AA mi tercih ederdiniz quality mi pikselleşme çok var mı o önemli

NativeAAA'da oynarsan 3-4 FPS düşüyor. Antialising açıyorsun çünkü.
Aynı DLAA gibi On'da daha keskin ve güzel gözüküyor. Ama Kalite Modu'da iyi.
Hatta bazı videolarda NativeAA'dan daha iyi.

Az önce RX 6650 XT ile test etme imkânı buldum. 60-70 civarı FPS değerlerinden 120-130 civarına kadar çıktı. Fakat gerçekten de hareket halindeyken ekranda sürekli bir bulanıklık yani blur olduğunu çok net hissettim. Akıcılık olarak ise monitör 165 Hz olsa da ve 120 FPS'i çok net hissettirebilecek olsa da sanki 90 FPS akıcılığı var gibi. Kesinlikle 120 FPS akıcılığı var diyemem. Aynı zamanda küçük nesnelerdeki tırtıklı ve bulanık görüntü devam ediyor. Yine de gördüğüm her şeye rağmen ben beğendim diyebilirim. Birkaç düzenlemeye bu iş halledilebilir gibi. Fakat DLSS 3.5 ve FG karşısında şu an için fazlasıyla geride bence.

İdarelik kullanılır, her türlü yeni karta geçeceksin bu jenerasyon olmasa sonraki jenerasyon. AMD de eşek gibi donanım desteği getirecek sonraki jenerasyona. NVIDIA'nın yolu biraz eski jenerasyonlara karşı acımasız olsa da aslında doğrusunu yapıyorlar.

Hocam 6700XT kartımda bütün oyunlarda Ultra ayarlarda 70FPS+ alıyorum açmaya değer bir şey mi sizce?

Kasmıyorsa. Ve çözünürlük yükseltmek istemiyorsan. Değmez çok'da

Ama 2K alıp Ultra ve FSR 3 + NativeAA alırsan bayağı kaliteli olur.

İdarelik kullanılır, her türlü yeni karta geçeceksin bu jenerasyon olmasa sonraki jenerasyon. AMD de eşek gibi donanım desteği getirecek sonraki jenerasyona. NVIDIA'nın yolu biraz eski jenerasyonlara karşı acımasız olsa da aslında doğrusunu yapıyorlar.

Bugün değil'SE yarın yazılım yazılım. Neriye kadar.

@kino Hocam şimdi bu AMD Kartlarda daha iyi mi çalışıyor. Az önceki dediğinizi açar mısınız?

Bilmiyorum ki? Benim tek söylediğim DLSS ile beraber AMD FG açılamıyormuş, RTX 20 ve 30 kullanıcıları da FSR ile kombine etmeye mecburmuş AMD FG'yi.

Bu biraz garibime gitti ne alakaysa.

Bilmiyorum ki? Benim tek söylediğim DLSS ile beraber AMD fg açılamıyormuş, RTX 20 ve 30 kullanıcıları da FSR ile kombine etmeye mecburmuş AMD Fg'yi.

Bu biraz garibime gitti ne alakaysa.

Hocam her teknolojinin eksisi mevcut olumlu yönlerine bakarsak daha doğru olur ve daha tek bir oyunda test edildi bana göre en önemlisi Cyberpunk. DLSS 3 ve FSR 3 farkı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı