Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Bakalım deneyip göreceğiz Cyberpunk'a geldiğinde daha açık şekilde görürürüz. Benim DLSS'in üstüne bir şeyler koyarsa AMD'yi överiz tabikii. Ama şu an elle tutulur 3 5 oyundan başka bir şey göremiyorum. Cyberpunk'da alacağım değerler DLSS'in üstündeyse ancak görüntüyü fark edilecek şekilde bozuyorsa bir önemi olmaz benim için. Kalite düşüp FPS artacaksa çok bir önemi yok.

Cyberpunk'a geldiğinde ben de bizzat deneyeceğim. Arctifact sorununu iliklerinde hisseden bir yapısı var. Ben bile bazen DLSS kapatıp DLAA açıyorum, sende de 2060 Super olduğu için tam olarak dediğimi anlarsın ikisi açık şekilde özellikle ağaçlara, elektrik tellerine ya da uzak mesafedeki şeylere baktığında. 6600 XT ile bu oyunda FSR'ı arka plana atma sebebim de buydu.

Cyberpunk'a geldiğinde ben de bizzat deneyeceğim. Arctifact sorununu iliklerinde hisseden bir yapısı var. Ben bile bazen DLSS kapatıp DLAA açıyorum, sende de 2060 Super olduğu için tam olarak dediğimi anlarsın ikisi açık şekilde özellikle ağaçlara, elektrik tellerine ya da uzak mesafedeki şeylere baktığında. 6600 XT ile bu oyunda FSR'ı arka plana atma sebebim de buydu.

Ben en çok da aslında hem DLSS hem FSR'nin AMD ve NVIDIA kartlarında ne denli optimize çalışacağını merak ediyorum. O yüzden FSR vs DLSS videolarını ağzımın suyu akarak izleyeceğim :D dediğin gibi FSR'nin oynanabilir seviyede çalışmasını çok isterim benim çok işime yarar.

Bu arada Cyberpunk ve diğer oyunların test videolarını yapacağınızı düşünüyorum, merakla bekliyorum hocam.

Son düzenleme:
Immortals Aveum oyununun test videosunda sanırım mevzuyu anladım. FSR 3.0 ile ortalama FPS artarken %1 low FPS yerinde sayıyor. NVIDIA FG ile ise %1 low FPS oldukça yüksek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat ne zaman Anti-Lag+ aktif ediliyor bu sefer %1 low FPS de artışa geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı