Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Dosya Ekleri

• 1696050764572.png
    1696050764572.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 40
@kino hocam drivera gelen fmf hakkında ne düşünüyorsunuz

Dediğim gibi RX 7000 sahipleri için güzel görünüyor yani %1 low ortalama FPS ile beraber artıyor. Fakat görüntü kalitesi, motion blur hissi falan sizin vereceğiniz bir karar benim değil.

Ben RTX 4000 serisi kart ile en iyi DLSS 3.5'i değerlendirebilirim o da beni fazlasıyla tatmin ediyor.

@kino hocam ben herhalde sizin gibi tüm upscale teknolojileri kullanmadığım için anlamadım çünkü ben 7000 serisine özel driverı yüklediğim zaman oyun çok güzel gözükmeye başladı sanki nativeden farkı yoktu

@kino siz test ettiniz mi?

Fg kapalı 60 fg açık 100 FPS falan veriyorda hissiyat hiç 100 FPS gibi değil bildiğin 60 gibi hissettiriyor.

%1 Low FPS yüzüne oluyor 7000 serisi sahipleri bunu hissetmez ama diğer kullanıcılar hissedecektir.

@kino hocam millet afmf yi desteklenmeyen oyunlarda bile denemişler. Cyberpunk Forza 5 gibi.

O oyunlarda nasıl açmışlar hocam.

%1 Low FPS yüzüne oluyor 7000 serisi sahipleri bunu hissetmez ama diğer kullanıcılar hissedecektir.

O oyunlarda nasıl açmışlar hocam.

Vallahi umarım AMD bu soruna bir çözüm bulur yoksa hiçbir anlamı kalmaz. Düzgün çalışması için illa 7000 serisini almam gerekiyorsa severler sizin yapacağınız işi der gider NVIDIA 4000 serisi alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı