Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@Artyom Alekseyevich donanım arşivinde de fark etmedim Zoom yapınca fark edildi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda on vs off ben gördüm siz hayli hayli görürsünüz

Anca zoom ile fark ediliyor zaten. Yoksa full çözünürlük normal videoda pek fark edilmiyor küçük detaylar.
FSR'da titremelerin olduğu bir gerçek. Ancak titreme dışındaki görüntü kalitesi bana fena gelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu da inceleyebilirsiniz.

Eğer 7000 serisinde istenilen şeyler açılıp akıcılık sağlanıyorsa, işte bu olacaktır. Eğer biraz daha akıcılık sağlanıyorsa, daha fazla çalışmaa yapılacak.

Ben en yeni nesil bir kart kullanacağım, ardından 2-3 ayarı açacağım ve akıcılığı biraz daha artırmaya çalışacak. Ama bu noktada, özür dilerim, ama bu durum biraz kumar gibi. Bu özellik 7000 serisi için en önemli özellik olmalıydı. Normalde ne kadar akıcı oynuyorsanız, FSR açıldığında da aynı akıcılığı beklersiniz. Bunun için bir sürü ayar yapmak, daha fazla şey açmak gerekir, ve hala tam anlamıyla beklediğiniz akıcılığı sağlamak mümkün değil gibi.

Bu durum ee FSR 3 anti-lag+ açınca biraz daha akıcı oluyor. Kelimesi duyuluyorsa bu şu anlık olmamış demek bir tık kötünün iyimser hali.

Ben yaşadım hocam 6700XT ile antilag ve V-Sync açık. İmmortals oyununda. Gayet başarılı geldi bana.

Mesela denemişsin iyi gelmiş.

Ben Video'da görünen şeylerle yola çıksam bazı konular hariç hiçbir oyuna girmem.

Bunu oynayacak olan bizleriz video değil.

Video tabi ki birçok bilgi verir ama 1. şahıs görüşü kadar vermez bence.

%1'lik değerler bende görünmüyor. nasıl yapacağız acaba? MSİ ile.

Ekran görüntüsü 2023-10-01 183459 asdsa.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı