Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

@403377 beta aşamasında bile yükseltebildik. Hemde bayağı DLSS'den daha fazla arttı. Eğer düzeltmediler diyelim her oyuna ayrı RTSS yaparım girdiğim gibi çalışır. Onun sayesinde de input lag 0, lere düşüyor
Amd den bu kadar yapabilecekerini beklemiyordum. Amdyi tebrik etmek lazım bide açık kaynak kodu yayınlasalar Muhteşem olacak.

@403377 beta aşamasında bile yükseltebildik. Hemde bayağı DLSS'den daha fazla arttı. Eğer düzeltmediler diyelim her oyuna ayrı RTSS yaparım girdiğim gibi çalışır. Onun sayesinde de input lag 0, lere düşüyor
Ha bu arada sorun bu kadar basit ise amd bunu düzeltir zaten.

Bak FSR 3 yeni çıktı siz bunu anlamıyorsunuz DLSS 3 ilk çıktığında nasıldı da bu yorumu yapıyorsun ya.
Arkadaşım bir sakin. Öncelikle olumlu/olumsuz eleştiriye karşı bir tahammülünüz olsun. Burada firma savunuculuğu yapmıyoruz. Neyse onu söylüyoruz. FSR'ın oyunlarda iyi sonuç vermesi benim de işime gelir. Zira RTX 3060 kullanıcısı olarak Nvidia'nın 30 serisine vermediği Frame Generation desteğini AMD bu kartlara sağlıyor.

Fakat FSR'da bugün geliştirilen bir teknoloji değil. Kağıt üzerinde teorik olarak vaat edilenler uygulamada pek olumlu sonuç vermiyor.

Oyunlarda detayları bulamaç haline getirip görüntüyü bozduktan sonra ne yapayım ben FPS kazancını. Çözünürlüğü veya çözünürlük ölçeklendirmeyi düşürür yine benzer sonucu elde ederim zaten.

Demem o ki AMD'nin kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor bu upscaling teknolojilerinde.

Arkadaşım bir sakin. Öncelikle olumlu/olumsuz eleştiriye karşı bir tahammülünüz olsun. Burada firma savunuculuğu yapmıyoruz. Neyse onu söylüyoruz. FSR'ın oyunlarda iyi sonuç vermesi benim de işime gelir. Zira RTX 3060 kullanıcısı olarak NVIDIA'nın 30 serisine vermediği frame generation desteğini AMD bu kartlara sağlıyor.

Fakat FSR'da bugün geliştirilen bir teknoloji değil. Kağıt üzerinde teorik olarak vaat edilenler uygulamada pek olumlu sonuç vermiyor.

Oyunlarda detayları bulamaç haline getirip görüntüyü bozduktan sonra ne yapayım ben FPS kazancını. Çözünürlüğü veçözünürlük ölçeklendirmeyi düşürür yine benzer sonucu elde ederim zaten.

Demem o ki AMD'nin kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor bu upscaling teknolojilerinde.

YouTube'dan video izleyerek yapma bu yorumu gir bak oyuna Zoom yapmadığın sürece detaylar bozuluyor mu? Bende diyorum hala sıkıntılı ama geliştirilebilir şeyler bu daha beta aşamasında. Bu aşamada bile muhteşem sonuçlar veriyor.

YouTube'dan video izleyerek yapma bu yorumu gir bak oyuna Zoom yapmadığın sürece detaylar bozuluyor mu? Bende diyorum hala sıkıntılı ama geliştirilebilir şeyler bu daha beta aşamasında. Bu aşamada bile muhteşem sonuçlar veriyor.
Görüntüye zoom yapsanız da yapmasanızda detaylardaki bozulmalar ve kıpraşmalar her halükarda göze çarpıyor malesef.

FSR'ın açık kaynaklı bir yazılım olması ve eski kartlara bile destek sağlamaları taktire şayan kesinlikle ama daha kat edecekleri çok yol var belli ki.

Görüntüye zoom yapsanız da yapmasanızda detaylardaki bozulmalar ve kıpraşmalar her halükarda göze çarpıyor malesef.

FSR'ın açık kaynaklı bir yazılım olması ve eski kartlara bile destek sağlamaları taktire şayan kesinlikle ama daha kat edecekleri çok yol var belli ki.
Hocam monitörünüzün çözünürlüğü kaç? Ayrıca görüntü açısından size katılmama rağmen fsr 3+fg verdiği fps yeri geldiğinde dlss 3 ten bile fazla oluyor ve bu teknolojinin yazılımsal olduğunu unutmamak lazım, ha bide Amd insanları amd kart almaya zorlamak için bunu sadece amd kartlara getirebilirdi bunuda unutmamak lazım bana göre 10/10 teknoloji zaten ekranım 16" 2560x1600 bende görüntü bozulmaları daha az fark edecektir mesela ama 1080p sonucu ne olur bilmiyorum.

Hocam monitörünüzün çözünürlüğü kaç? Ayrıca görüntü açısından size katılmama rağmen fsr 3+fg verdiği fps yeri geldiğinde dlss 3 ten bile fazla oluyor ve bu teknolojinin yazılımsal olduğunu unutmamak lazım, ha bide Amd insanları amd kart almaya zorlamak için bunu sadece amd kartlara getirebilirdi bunuda unutmamak lazım bana göre 10/10 teknoloji zaten ekranım 16" 2560x1600 bende görüntü bozulmaları daha az fark edecektir mesela ama 1080p sonucu ne olur bilmiyorum.
DLSS FSR gibi teknolojileri 1080p'de kullanmaya gerek kalmıyor aldığım performans yüksek çünkü. Genellikle 1440p'de olmak üzere bazı oyunlarda ise 4K'da açıyorum. Monitörümün çözünürlüğü de 4K bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı