Hocam donanım arşivindeki dlss 3 vs fsr 3 kısmında o mavi portalın olduğu sahnedeki dokulara baksana fsr 3 çok net, dlsste sanki doku kalitesi lowda gibi duruyor.
Hocam donanım arşivindeki DLSS 3 vs FSR 3 kısmında o mavi portalın olduğu sahnedeki dokulara baksana FSR 3 çok net, DLSS'te sanki doku kalitesi Low'da gibi duruyor.
Hocam bazıları yüklenmemiş link atar mısınız?Yahu yaklaşan FSR 3.0 oyunlarına bakın![]()
Yahu yaklaşan FSR 3.0 oyunlarına bakın![]()
Hocam bazıları yüklenmemiş link atar mısınız?
Herkes "fsr 3 görüntüde dalgalanmalara sebep oluyor çok kötü" diyor ama kimse fsr 3 görüntüsünün çok çok daha net olduğunu söylemiyor.Ben onu bazı Videolar'da görmüştüm daha netti.
Herkes "FSR 3 görüntüde dalgalanmalara sebep oluyor çok kötü" diyor ama kimse FSR 3 görüntüsünün çok çok daha net olduğunu söylemiyor.
Titreme sorunu can sıkabilir ama düzeltecekler zaten. önemli olan bulanık olmaması dlss görüntüyü çamur yapıyor sırf bu sebepten açmayan tonlarca kişi var.Beni bu testler ilgilendirmiyor ben oyunu oynarken Zoom yapmıyorum haritanın öbür ucuna
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.