Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Ocak 2019 #1 Fortnite'ı açtığımda ilk başta normalize.dll hatası aldım Visual C++ 2017 indirdikten sonra normalize.dll hatası gitti ama şimdi winhttp.dll hatası alıyorum. Bu .dll dosyasını nasıl sağlayabilirim güvenilir olarak?
Fortnite'ı açtığımda ilk başta normalize.dll hatası aldım Visual C++ 2017 indirdikten sonra normalize.dll hatası gitti ama şimdi winhttp.dll hatası alıyorum. Bu .dll dosyasını nasıl sağlayabilirim güvenilir olarak?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 21 Ocak 2019 #2 Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Ocak 2019 #3 Mr.Acar dedi: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Paylaşın. Genişletmek için tıkla... LogFile.rar Mr.Acar dedi: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Paylaşın. Genişletmek için tıkla... @Mr.Acar ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Paylaşın. Genişletmek için tıkla... LogFile.rar Mr.Acar dedi: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Paylaşın. Genişletmek için tıkla... @Mr.Acar ne yapmam gerek?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 21 Ocak 2019 #4 Hata resmini paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Ocak 2019 #5 Mr.Acar dedi: Hata resmini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Mr.Acar dedi: Hata resmini paylaşın. Genişletmek için tıkla... @Mr.Acar yardım lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Hata resmini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Mr.Acar dedi: Hata resmini paylaşın. Genişletmek için tıkla... @Mr.Acar yardım lütfen.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 21 Ocak 2019 #6 Sisteminizi belirtin ve yeni bir rapor paylaşın. Raporda sorun yok gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
KS KS Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Ocak 2019 #7 Mr.Acar dedi: Sisteminizi belirtin ve yeni bir rapor paylaşın. Raporda sorun yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sistem Windows 10 Rapor yine aynı hiçbir hata yok ama normalize.dll ve winhttp.dll hatası alıyorum. Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Sisteminizi belirtin ve yeni bir rapor paylaşın. Raporda sorun yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sistem Windows 10 Rapor yine aynı hiçbir hata yok ama normalize.dll ve winhttp.dll hatası alıyorum.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 21 Ocak 2019 #8 Raporu tekrar paylaşın, raporda ne yazdığını biliyorum. Ayrıca işletim sisteminizi sormadım, sistem bileşenlerinizi sordum. Artı 0 Eksi
Raporu tekrar paylaşın, raporda ne yazdığını biliyorum. Ayrıca işletim sisteminizi sormadım, sistem bileşenlerinizi sordum.
KS KS Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 22 Ocak 2019 #9 Mr.Acar dedi: Raporu tekrar paylaşın, raporda ne yazdığını biliyorum. Ayrıca işletim sisteminizi sormadım, sistem bileşenlerinizi sordum. Genişletmek için tıkla... Önceki konularda okuduğuma göre Windows'u Update yapmam gerekiyormuş. Şuan Update yapıyorum. Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Raporu tekrar paylaşın, raporda ne yazdığını biliyorum. Ayrıca işletim sisteminizi sormadım, sistem bileşenlerinizi sordum. Genişletmek için tıkla... Önceki konularda okuduğuma göre Windows'u Update yapmam gerekiyormuş. Şuan Update yapıyorum.