Fortnite 1 saatte ne kadar internet harcar?

AyazKoca

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI KATANA 17 B13V
Windows 11 Pro Edition
Okullar açılıncaya kadar köyüme gideceğim. Köye modem alınamadığı için Turkcell'in küçük, hat ile çalışan 200 GB (aylık) cihazından aldım. Fortnite'da geçirdiğim 1 saat kaç MB yer? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okullar açılıncaya kadar köyüme gideceğim. Köye modem alınamadığı için Turkcell'in küçük, hat ile çalışan 200 GB (aylık) cihazından aldım. Fortnite'da geçirdiğim 1 saat kaç MB yer? Cevaplarsanız sevinirim.

Epic Games, Fortnite oyuncularının bir saatte 45-100 MB arası internet harcadığını belirttiğine göre ortalama olarak 60 MB internet harcandığını söyleyebiliriz. 15 dakikalık bir maç ise ortalama 15 MB internet harcar.
Google'da böyle yazıyor. Bence en fazla 40 50 MB yer maç başı.

250-300 MB civarı harcar diye düşünüyorum.

Oyuna sürekli güncelleme geliyor yalnız onu da hesaba kat. Yani 2 haftada bir falan 25-30GB civarı güncelleme de yapacaksın.

Oyuna sürekli güncelleme geliyor yalnız onu da hesaba kat. Yani 2 haftada bir falan 25-30GB civarı güncelleme de yapacaksın.
o kadar büyük gelmiyo tek seferde 8 10gb arası geliyo. O tür büyük güncellemeler sezon bitince geliyo.

O kadar büyük gelmiyor tek seferde 8 10GB arası geliyor. O tür büyük güncellemeler sezon bitince geliyor.

Haklısın genelde o civarda sezon sonu geliyor. Ama garanti her hafta 10GB güncelleme yapıyorsun.

Epic Games, Fortnite oyuncularının bir saatte 45-100 MB arası internet harcadığını belirttiğine göre ortalama olarak 60 MB internet harcandığını söyleyebiliriz. 15 dakikalık bir maç ise ortalama 15 MB internet harcar.
Google'da böyle yazıyor. Bence en fazla 40 50 MB yer maç başı.
Ama o her halde 2020 - 2021 arası yıllardan bahsediyor.

Haftalık ise sıkıntı yok dayımlarda modem var yavaşta olsa, orada güncelleme yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı