Fortnite "Application Crash Detected" hatası

GoofBro

Kilopat
Bugün saat 9 civarı Fortnite yükleme sürem bitti ve oyunu oynadım. Ama saat gece 1 civarı oyunum bozulduğunu hissettim. Tam 5 dk oynuyordum 3 kişi vurdum bir daha vurayım derken 'application crash detected' denen bir hata aldım. Sonra tekrar girdim bu sefer 3 dk oynayabildim ve tekrar 'application crash detected' denen hatayı aldım. Tekrar denedim ve 'application crash detected' denen hatayı tekrar aldım. Daha sonra oyuna girerken bu hatayı tekrar verdi. Yani daha oyunun dünyası gözükmeden vermeye başladı sanki zamanla daha da kötü oluyordu. Sonra hatayı araştırırken ekranımda siyah beyaz yer değiştiren küçük büyük kareler fark ettim bu karelerin üstüne beyaz mouse imlecimi getirirken bir şey olmuyor mousemi görebiliyorum. Zaten YouTube linki koyacağım ona bakabilirsiniz. Video benim çekimim.

-Sistem Özelliğim;

• -Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 760 2 GB 256 Bit
  • -RAM: 8 GB Corsair RAM 4x2
  • -İşlemci: AMD FX 4320 4 çekirdek
  • -Anakart: MSI 970A-G43
  • -SSD: SanDisk 240 GB
  • -HDD: 500GB (476 GB Kullanılabilir *7 yıllık HDD)
  • -Güç Kaynağı: Everese Model: EPS-6600 650W
  • -Televizyona HDMI kablo aracılığı ile bağlıdır Televizyonumun markası Sony

-Vİdeo URL:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bana aittir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-Fortnite verilen hata: Application Crash Detected

Not: Televizyonumu 1 Aydır kullanıyorum zaten daha önce Hisense markalı televizyonumu 2 sene kullandım televizyonlarda problem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU işlemi gerektiren uygulamalar bozuk görünüyor. Bunun nedeni iki şey ile açıklanabilir ya sürücüde sıkıntı var ya da ekran kartınız bozulmuş olabilir. DDU ile mevcut sürücünüzü güvenli modda kaldırın. Ekran kartınız için en yeni sürümü kurun.

GPU işlemi gerektiren uygulamalar bozuk görünüyor. Bunun nedeni iki şey ile açıklanabilir ya sürücüde sıkıntı var ya da ekran kartınız bozulmuş olabilir. DDU ile mevcut sürücünüzü güvenli modda kaldırın. Ekran kartınız için en yeni sürümü kurun.

DDu kurulu değil sanırım ekran kartının üstüne yumruk atmıştım sinirden sanırım zarar gördü kartım :(
Bu akşam babadan dayak yicez galiba :'(

DDu kurulu değil sanırım ekran kartının üstüne yumruk atmıştım sinirden sanırım zarar gördü kartım :(
Bu akşam babadan dayak yicez galiba :'(
Niye öyle bir şey yaptın ki?

Niye öyle bir şey yaptın ki?

Sistemim bazen sebepsizce donuyor . Mesela PC ' mi ilk başlattığım zaman görüntü gelir gelmez ilk 35 40 saniye donar her 10 dakikada 1 donar arada bir ' Google Yanıt Vermiyor ' hatası verir. Bu gerçekten sinirimi bozdu vurdum hep vururum zaten. Ama ne hikmetse GTA V , ETS 2 , Fortnite , The Forest , Battlefield 4 , ve ARK Survival Evolved gibi yüksek veya orta sistemli oyunları en yüksek grafiklerde dropsuz oynamaktayım . İşin ilginç tarafı bu sistem 0 alındığından beri kasmaktadır. GTX760 olmadan önce RX470 4GB Ekran kartıma tornavida sokmuştum . O tornavidayı sokmadan önce aynı sistem vardı (GTX760 daha alınmamıştı) RX470 ' in olduğu zaman 1 dakika donuyordu hiçbir işlem yapmadan ve FPS düşüktü bir ara (cahilliğimden) V**** Bilgisayar acaba darboğazlı sistemmi yaptı diye düşünmüştüm .

Bu sefer siyah yeşil çizgiler çıkmaya başladı. Ekranım dikdörtgen şeklinden kare şekline döndü ve görüntü kalitesi oldukça düştü. Sanırım ekran kartım bozuldu gibi yarın bir daha PC'ciye götüreyim.
Arkadaşlar çözüldü; Ekran kartım bozulmuş çöp oldu tamir edilebilirmiş ama 2 3 aya yeniden bozulurmuş teşekkürler konu kilit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı