GoofBro
Kilopat
Bugün saat 9 civarı Fortnite yükleme sürem bitti ve oyunu oynadım. Ama saat gece 1 civarı oyunum bozulduğunu hissettim. Tam 5 dk oynuyordum 3 kişi vurdum bir daha vurayım derken 'application crash detected' denen bir hata aldım. Sonra tekrar girdim bu sefer 3 dk oynayabildim ve tekrar 'application crash detected' denen hatayı aldım. Tekrar denedim ve 'application crash detected' denen hatayı tekrar aldım. Daha sonra oyuna girerken bu hatayı tekrar verdi. Yani daha oyunun dünyası gözükmeden vermeye başladı sanki zamanla daha da kötü oluyordu. Sonra hatayı araştırırken ekranımda siyah beyaz yer değiştiren küçük büyük kareler fark ettim bu karelerin üstüne beyaz mouse imlecimi getirirken bir şey olmuyor mousemi görebiliyorum. Zaten YouTube linki koyacağım ona bakabilirsiniz. Video benim çekimim.
-Sistem Özelliğim;
-Vİdeo URL: Bana aittir.
-Fortnite verilen hata: Application Crash Detected
Not: Televizyonumu 1 Aydır kullanıyorum zaten daha önce Hisense markalı televizyonumu 2 sene kullandım televizyonlarda problem yok.
-Sistem Özelliğim;
- -Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 760 2 GB 256 Bit
- -RAM: 8 GB Corsair RAM 4x2
- -İşlemci: AMD FX 4320 4 çekirdek
- -Anakart: MSI 970A-G43
- -SSD: SanDisk 240 GB
- -HDD: 500GB (476 GB Kullanılabilir *7 yıllık HDD)
- -Güç Kaynağı: Everese Model: EPS-6600 650W
- -Televizyona HDMI kablo aracılığı ile bağlıdır Televizyonumun markası Sony
-Vİdeo URL: Bana aittir.
-Fortnite verilen hata: Application Crash Detected
Not: Televizyonumu 1 Aydır kullanıyorum zaten daha önce Hisense markalı televizyonumu 2 sene kullandım televizyonlarda problem yok.
Son düzenleyen: Moderatör: