Fortnite Battle Pass almak mantıklı mı?

Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
109
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fortnite'ye yeni başladım Battle Pass almayı düşünüyorum ama Fortnite tayfası denen bir şey var 1000PAPEl, skinler, Battle Pass veriyor ama her ay para istiyor sizce hangisi daha mantıklı ve Fortnite tayfasından gelen Battle Pass hep bizim mi oluyor yoksa ay sonu bizden gidiyor mu? Sanırım 1 sezon 1 aydan daha fazla sürüyor.
 
En mantıklısı Fortnite tayfası oluyor şu anlık. Bunun nedeni ise paketin fiyatını güncellemeyi unuttular. :D 1000 V-Bucks 120 TL'ye satılırken tayfa şu an 80 TL'ye satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Tayfayı aldığın zaman hem 950 V-Bucks'a alacağın battle pass ücretsiz gelmiş oluyor hem de yanında skin ve ekstra 1000 V-Bucks almış oluyorsun. Battle Pass'i fullersen ise oradan da 1500 V-Bucks gelmiş oluyor. Fortnite tayfasını Epic Games'in sitesinden iptal edebiliyorsun. Ben öyle yapıyorum, al sonra siteye gir aboneliği iptal et. Sana verdiği kozmetikler gitmiyor.
 
En mantıklısı Fortnite tayfası oluyor şu anlık. Bunun nedeni ise paketin fiyatını güncellemeyi unuttular. :D 1000 v-bucks 120 TL'ye satılırken tayfa şu an 80 TL'ye satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Tayfayı aldığın zaman hem 950 v-bucks'a alacağın Battle Pass ücretsiz gelmiş oluyor hem de yanında skin ve ekstra 1000 v-bucks almış oluyorsun. Battle Pass'i fullersen ise oradan da 1500 v-bucks gelmiş oluyor.

Dostum Battle Pass 1 aylık mi bizde oluyor yoksa sezon bitene kadar mı?
 
Alinir 1 pass ile diğer tüm passları alabiliyorsunuz sizden kesinti vb olmuyor
Tayfa aboneliği tavsiyem sadece pass almanız ayrıca tayfa sakinleri sizden geri alınmıyor
 

Geri
Yukarı