Fortnite çok fazla drop yiyor

Grompartos

Decapat
Merhaba, geçenleyin Fortnite'ın Marvel reklamını gördüm. Oyunu indirmek istedim. İndirdim de bu arada sistem gereksinimlerimin neredeyse çoğu Fortnite'ı kaldırıyor.
Ama oyuna girdiğimde grafik ayarlarının en düşükte bile çok fazla drop yiyor. R bunun neden olduğunu ve nasıl çözeceğimi söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.

Oyun dahili grafik biriminden çalışmıyor değil mi? Oyunun 920MX ekran kartı ile çalıştığına emin ol.

Bu arada sorun sistemde 4 GB RAM olması. Aynı durumu yaşadım. Oyun ekran kartı ile çalışmıyorsa o da sorunu azaltabilir hatta çözebilir.

MSI Afterburner'da RAM 2900 MB kullanılyor.
Ve ekran kartımı nedense sadece %16 kullanıyor.
İşlemciyi de %77 kullanılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En düşük ayarlarda 20-40 arasında geziyor 8GB RAM/ i3 ile.

Aynı ekran kartı ile 50-60 FPS alıyordum ben.

RAM yetersiz kalıyor gibi, dahili ekran kartı ile mi çalışıyor oyun? Oyun içi değerlerinizi atma şansınız var mı?

RAM 2800 MB kullanıyor.
İşlemci %77 kullanıyor.
Ve ekran kartı %16 falan.
Yüzde 16 çok az. Hiç kullanılmıyor gibi bir şey. Oyunun ekran kartı ile çalıştığına eminsin değil mi?

Hayır hiç'de emin değilim gerçekten zaten bende bir anormallik olduğunu düşündüm ilk başta.

Merhaba, geçenleyin Fortnite'ın Marvel reklamını gördüm. Oyunu indirmek istedim. İndirdim de bu arada sistem gereksinimlerimin neredeyse çoğu Fortnite'ı kaldırıyor.
Ama oyuna girdiğimde grafik ayarlarının en düşükte bile çok fazla drop yiyor. R bunun neden olduğunu ve nasıl çözeceğimi söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.
Bunu kaçıncı sezonun hangi zamanları (başları ortaları vb.) yazdınız? Fortnite Chapter 2 Season 2 başlarında yazdıysanız oyunun kendisinde bir sorun var. Fortnite çok üst düzey bir sistem istiyor eğer yüksek hz'li bir monitör kullanıyorsan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı