Fortnite CPU ve GPU kullanımı kaç olmalı?

Performans modunda GPU kullanımı tam olmuyor 60-90 arası gidip geliyor. DX11 modunda görüş mesafesini destansı yapıp geri kalanları kapatabilirsin. Dinamik Süper Çözünürlük ayarı hiçbir işe yaramasa da fps düşürüyor. Kapalı iken 70-90fps aldığım oyunda Dinamik Süper Çözünürlük (adı yanlışsa kusura bakmayın) açtığımda 27-33 fps arası değişiyor. Gereksiz bir ayar. Onun haricinde keyfinize göre ayarlayın. Performans modu kullanıyorum ve 200hz ekranında 200fps ile akıyorum. Tavsiye ederim.

Hocam grafikleri fullersen GPU kullanımın artacaktır. Fakat yine de oyun CPU odaklı olduğu için genel olarak bende de CPU kullanımı daha çok. Full grafiklerde CPU GPU kullanımı kafa kafaya gidiyor. FPS düşmesi konusunda da bilgisayarda sorunlu bir oyun FPS dropları normal ama bununda bir sınırı var. Bazen droplar kabul edilebilir ama sürekli bir şekilde FPS düşmesi varsa sorun donanımdadır darboğazı o zaman bir kontrol et.

The finals da nerdeysd tüm ayarlar Full de CPU kullanımi %100 GPU kullanımı %50 ve 200 FPS alıyorum herhalde Fortnite da kullandığım grafıklerle alakalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı