Çözüldü Fortnite crash reporter hatası ne anlama geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda65t17

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Fortnite'ye girmeye çalışırken "crash reporter" hatasi veriyor. Oyunun dosyalarını onardım yine olmadı çözümü varsa yazabilir misiniz?

Çözüm
Bu hatayı bende zamanında çok aldım bu sizin bilgisayarınız ile ilgili bir problem bunu fix'lemek için sadece görüntü kalitesini düşürmeniz ve ekran kartınızın güncel olduğundan emin olmak sorunu düzelticektir. Eğer burada işe yaramazsa desteğe Gmail atmanız da fayda olacaktır.
Bu hatayı bende zamanında çok aldım bu sizin bilgisayarınız ile ilgili bir problem bunu fix'lemek için sadece görüntü kalitesini düşürmeniz ve ekran kartınızın güncel olduğundan emin olmak sorunu düzelticektir. Eğer burada işe yaramazsa desteğe Gmail atmanız da fayda olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamam'dır saolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı