Fortnite crash veriyor

MSI Gaming X GTX 1660, 200 MHz yakın overclockladım, Ryzen 5 3600 4.2 GHz yaptım (sıvı soğutmam olduğu için) Corsair 16 GB 3600 MHz CL 18, Corsair RM 750 Watt'lık PSU, Samsung 970 EVO Plus 500 GB.
4.2GHz ama overclocklu mu yoksa boostla mı yükseliyor? Overclocklu ise voltaj nasıl, stabil durumda mı işlemci?
Ekran kartının 200MHz overclocku da aynı şekilde, stabil mi?

4.2 GHz 1.1 voltajda kullanıyorum. Bayağı iyi çalışıyor.
Ekran kartıda iyi durumda.
Yine format atabilirim.
Silikonunuzun manyak bir şey olması lazım. Tam yükte test ettiniz mi o ayarı yaptıktan sonra? Çünkü büyük ihtimalle yetersiz voltajdan kaynaklı. Ekran kartı için de Afterburner'dan bir SS alabilirsem yardımcı olabilirim. Bir bakjayım onun ayarlarına da mümkünse.

Silikonunuzun manyak bir şey olması lazım. Tam yükte test ettiniz mi o ayarı yaptıktan sonra? Çünkü büyük ihtimalle yetersiz voltajdan kaynaklı. Ekran kartı için de Afterburner'dan bir SS alabilirsem yardımcı olabilirim. Bir bakjayım onun ayarlarına da mümkünse.

Cinebench'ten 3699 puan almıştım.
Overclock olmadan 3210'a yakın puan aldım.
Benim sıvı soğutmam olduğu için oyunlarda 55 derece oluyor.

Bütün OC uygulamalarını default ayarına daha önce getirmiştin sanırım ve yine crash sorunu devam ediyordu değil mi ? Bu nasıl bir oyunmuş :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı