Fortnite Error Code:LS-0015 Launch Failed Hatası

WouLinx

Kilopat
Temelinde sağlam ve oynamaya değer gördüğüm için, aynı zamanda "Battle Royale" modunda çok zaman geçirdiğim için "Battle Pass" paketine 40₺ vermiş olduğum "Fortnite" beni bekleme sırasına alıyor. Aynı durum sadece "Save the World" yani PvE modunu oynamak isteyenler için de geçerli. Onlarsa oyuna en az 40$ vermiş. 5-10 dakika sırada bekledikten sonra ekteki resimde görülen bu hatayı alıyorum. Bu, benden kaynaklı bir şey olmamalı çünkü internetim gayet düzgün çalışıyor. Sizce de "Free to Play" bir oyunda oyuna para veren kişiler en azından vermeyenlerden, oyuna girme sırasında üstün olması gerekmez mi ? Bu hatayı server dolu olduğu için aldığımı varsayarak söylüyorum. Sizi bu durumu yorumlamaya bir çözümü varsa da bulmaya davet ediyorum.

Screenshot:
123.png

Şimdi baktım Epic Games'in twitter hesabına, bizim gibi bayağı bir oyuncu varmış. 1 saat kadar önce "Durumun farkındayız, üzerinde çalışıyoruz." tarzında tweet atmışlar. Günlük görevler de yalan oldu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı