Fortnite FPS Kaybı Sorunu

• Konuyu başlatan Furkyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.335

Furkyy

Decapat
Bu konuyu bir kere daha açtım tekrar açıyorum. Fortnite'da günümüz sistemlerde 70-80 FPS almam gerekirken 50-60 arası FPS alıyorum ve işlemcim inanılmaz derecede ses çıkarıyor. Arada donmalar da oluyor.

• Gigabyte Aorus RX 570 4 GB 256 bit
  • Intel İ5 7500 3.40 GHz 6 MB önbellek
  • 8 GB RAM 2400 MHz
  • 750 Watt Power Supply
  • Z270 1151 pin anakart
  • 1 TB HDD
  • 120 GB SSD
  • 32 inch 60 Hz 1080p Televizyon

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır zaten sürülmüştür toplanırken.
birde bu aralar cs go da inanılmaz donmalar yaşıyorum ve 15*20 dakkadan sonra işlemciden çok rahatsız edici bi cızırtı alıyorum bunun nedeni ne olabilir ?
İşlemci sıcaklığını MSI Afterburner ile atabilir misiniz?
daha önce atmıştım sıcaklığımı ortalama 60 derecelerde giriyo bi yarım saat sonra bidaha girip atarım buraya

1 saat süreyle oynayın. MSI Afterburner ile değerlerinizi atın. Ayrıca AIDA64 ile boştaki değerlerinizi de atabilirsiniz.
1 saate burdayım o zaman
1 saat süreyle oynayın. MSI Afterburner ile değerlerinizi atın. Ayrıca AIDA64 ile boştaki değerlerinizi de atabilirsiniz.
Resmi çektim ama dosya boyutu 1 mb dan fazla diye atmıyo ekran kartı kullanımı bazen yüzde yüze kadar bazen yüzde 0 a kadar iniyo işlemci de çok oynuyo fakat o kadar değil sıcaklık 55 60 derece arası değişiyo işlemcinin ekran kartı 65 70 arası max 75 yine aynı şekil inanılmaz takılmalar vardı ve 15-20 dk sonra işlemciden yine cızırtılar geldi
Bı arada rame 2400 yazmışım ram 2133 mhz televizyon çözünürlüğü 1080 p olmasından kaynaklanabilir mi 720 p ayarlara çektiğinde inanılmaz bi görüntü bulanıklığı oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…