Fortnite FPS Kaybı Sorunu

• Konuyu başlatan Furkyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.324

Furkyy

Decapat
Bu konuyu bir kere daha açtım tekrar açıyorum. Fortnite'da günümüz sistemlerde 70-80 FPS almam gerekirken 50-60 arası FPS alıyorum ve işlemcim inanılmaz derecede ses çıkarıyor. Arada donmalar da oluyor.

• Gigabyte Aorus RX 570 4 GB 256 bit
  • Intel İ5 7500 3.40 GHz 6 MB önbellek
  • 8 GB RAM 2400 MHz
  • 750 Watt Power Supply
  • Z270 1151 pin anakart
  • 1 TB HDD
  • 120 GB SSD
  • 32 inch 60 Hz 1080p Televizyon

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saate burdayım o zaman

Resmi çektim ama dosya boyutu 1 mb dan fazla diye atmıyo ekran kartı kullanımı bazen yüzde yüze kadar bazen yüzde 0 a kadar iniyo işlemci de çok oynuyo fakat o kadar değil sıcaklık 55 60 derece arası değişiyo işlemcinin ekran kartı 65 70 arası max 75 yine aynı şekil inanılmaz takılmalar vardı ve 15-20 dk sonra işlemciden yine cızırtılar geldi

Bı arada rame 2400 yazmışım ram 2133 mhz televizyon çözünürlüğü 1080 p olmasından kaynaklanabilir mi 720 p ayarlara çektiğinde inanılmaz bi görüntü bulanıklığı oluyo
Google Drive kullanabilirsin.

Resmi çektim ama dosya boyutu 1 mb dan fazla diye atmıyo ekran kartı kullanımı bazen yüzde yüze kadar bazen yüzde 0 a kadar iniyo işlemci de çok oynuyo fakat o kadar değil sıcaklık 55 60 derece arası değişiyo işlemcinin ekran kartı 65 70 arası max 75 yine aynı şekil inanılmaz takılmalar vardı ve 15-20 dk sonra işlemciden yine cızırtılar geldi
Dediğiniz sıcaklıklar çok normal. Sorunun televizyonun ekran kartını zorlamasından olduğunu düşünüyorum. Televizyon'a nasıl bağlanıyorsunuz, bluetooth, windowsun bağlan özelliği veya ekran kartının display portu hangisi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı