Fortnite için 2300 TL Sistem Toplama

qwe.png

Çok yakın bir fiyata 8. nesil işlemci almak varken dediğiniz işlemciyi almak bana kalırsa hata olur, ayrıca bildiğim kadarıyla aralarında da bu fiyat farkına değecek bir performans farkı bulunuyor.

Çok yakın bir fiyata 8. nesil işlemci almak varken dediğiniz işlemciyi almak bana kalırsa hata olur, ayrıca bildiğim kadarıyla aralarında da bu fiyat farkına değecek bir performans farkı bulunuyor.
Bildiğime göre g4560 ile i3 8100 farkı oyundan oyuna göre değişiyor. Acaba Fortnite'da hangisi daha iyi fps veriyor? Ben Google'da bununla ilgili video bulamadım. Bu arada dediğin gibi 8. nesil işlemcili maksimum 2300-2400 TL bir sistem atabilir misin? Lütfen aynı siteden olsun.

Bir önceki mesajımda attım ya dostum iyi bak görürsün. G5400 vs GTX1050'li sistem. Gayet önü de upgrade için açık. İleride bütçen oldu diyelim çok rahat i5 8400 gibi bir işlemci takıp dilediğin ekran kartını alabilirsin, veya RAM'ini 16 GB yapıp bir SSD ekleyebilirsin.

Kaç kere söyledim "ben upgrade yapmayacağım" diye. Elimde sonradan para olsa bile bilgisayarımı yükseltmem çünkü dersler bilgisayardan en azından benim için önemli. Bilgisayarı bir kaç ay kullanıp süs olarak köşeye koyacağım. Bu sabit bir bilgisayar olacak. Fortnite'da 1080p çözünürlükte düşük ayarda 70-100 fps benim için yeter de artar. Umarım beni anlamışsındır.

@Android sent by CyberLife

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 125B3C16-C813-4509-9CAA-E4EB86F09D94.png
    125B3C16-C813-4509-9CAA-E4EB86F09D94.png
    129 KB · Görüntüleme: 85
  • 7AAE3D22-D915-43FB-94C0-4E8EFDFBB95B.png
    7AAE3D22-D915-43FB-94C0-4E8EFDFBB95B.png
    93,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Çok teşekkürler sistemi çok güzel toplamışsın ama video eski ve o zamanlar optimizasyon oyunda azdı ayrıca videodaki işlemci başka bir işlemci. Doğru video bu olması lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de sistemi ben topladığımda neden 1965 TL ediyor?
Bir şey daha soracağım. Ben şimdi bu sistemi sepetten aldığımda onlar toplayıp mı getirecekler yoksa parçaları tek bir kutuda mı yollayacaklar?
Tamam buldum her şey için teşekkürler arkadaşlar adamsınız.
Tamam buldum her şey için teşekkürler arkadaşlar adamsınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı