Fortnite için işlemci önerisi

Can Geçim

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:

Ekran kartı:AMD Radeon HD 5600/5700
İşlemci: Intel Pentium Dual Core CPU E6700
RAM: 4 GB

Bu sistemle Fortnite vs. minimum ayarlarda oynamak istiyorum. İşlemci düşük kalıyor gibi. Ne alabilirim uygun fiyata? 100-200 TL arası olursa iyi olur.

Sadece işlemci değil, ekran kartı da düşük kalıyor. Maalesef en az i3 işlemciye sahip olmanız gerekiyor. Bu da anakart dahil sistemin kökünden değişmesi demek.
En az i3 derken? Lütfen saçmalamayalım. O zaman i3 550 kaldırır mı diyorsun oyunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye size bu kadar dert oldu yorumum anlam veremedim lakin en az i3 serisi bir işlemci, Fortnite'ta daha yüksek performans sağlayacaktır.

En azından, LGA 775 platformunun rezaletinden kurtaracaktır. Kalkıp da 1.nesil önermedim zaten.

Eleştirmeyi bana sataşarak değil de, daha doğru bir fikir vererek yaparsanız üyeye daha çok yardımcı olmuş olursunuz.

Sadece işlemci değil, ekran kartı da düşük kalıyor. Maalesef en az i3 işlemciye sahip olmanız gerekiyor. Bu da anakart dahil sistemin kökünden değişmesi demek.
En az i3 işlemciye gerek yok. G4560, G4600 Pentium serisi işlemciler ve gayet oynatıyorlar. Anakartınız izin veriyorsa E5450, X5460 alabilirsiniz. Fakat ekran kartınız oynatmayabilir.

En az i3 işlemciye gerek yok. G4560, G4600 Pentium serisi işlemciler ve gayet oynatıyorlar. Anakartınız izin veriyorsa E5450, X5460 alabilirsiniz. Fakat ekran kartınız oynatmayabilir.
Zaten belirli bir model önermedim, kelimesi kelimesine mesajları irdelemenizin bir manası yok. Kullanıcıya doğrudan tavsiye vermedim. Yoksa ben de biliyorum G4560'ın da yeterli olacağını.

E5450 gibi işlemciler işini görmez. Performans artar, lakin akıcılığı yakalayamaz. O yüzden güncel bir anakarta geçmesinde fayda var.

Anakartım Foxconn G41MXE bilmiyorum nasıl olur tam olarak hepsiburada'dan sipariş vermeyi düşünüyorum araya bilgisayarcıyı katsam mı bilmiyorum. (Fortnite oynayabiliyorum düşük ayarlarda ama 30 40 fps arası ve drop olur çatışmalarda)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı