enes güven
Hectopat
Aynı sorun bende de vardı. Çözüm olarak ben Windows 7 kurdum ve masaüstü çözünürlüğünü 1280 : 1024 yaptım oyundaki çözünürlüğüde pencereli tam ekrana aldım ve artık crash yemiyorum. Anlamadıysan biraz daha detaylı anlatırım.İkinci hatayı nasıl düzelttiniz acaba? oyunu 30 40 dk oynadıktan sonra birden crash veriyor.
Sorunu çözdüm, AMD ekran kartı kullanıyorum sürücüyü 18.3.3'e geri çektiğimde düzeldi.Aynı sorun bende de vardı. Çözüm olarak ben Windows 7 kurdum ve masaüstü çözünürlüğünü 1280 : 1024 yaptım oyundaki çözünürlüğüde pencereli tam ekrana aldım ve artık crash yemiyorum. Anlamadıysan biraz daha detaylı anlatırım.
Not : Normalde bilgisayarı 1920 1080 kullan sadece oyuna girerken dediğimi yap.
Bende yine crash vermeye başladım bende aynısını yapacam teşşekürler çözümü yazdığın için.Sorunu çözdüm, AMD ekran kartı kullanıyorum sürücüyü 18.3.3'e geri çektiğimde düzeldi.
Teşşekürler buldum amd a10 7890k apunun içinde bulunan ekran kartını kullanıyorum.Onun içinde geçerli mi bu driver ?Googleye Amd 18.3.3 yazarsan ilk sitede indirme yerini bulabilirsin.
Büyük ihtimal geçerlidir, fakat her ihtimale karşı driveri kurmadan önce geri yükleme noktası oluşturun.Teşşekürler buldum amd a10 7890k apunun içinde bulunan ekran kartını kullanıyorum.Onun içinde geçerli mi bu driver ?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.