Fortnite maça geç giriyor

Elegannce

Hectopat
Yer
Texas
Merhaba.
  • Intel Core i7-3770
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
  • 8 GB DDR3 RAM.

Fortnite hızlı açılıyor fakat maça girildiği zaman çok geç giriyor, mapin sonunda otobüsten atlamış oluyorum. Oyunu SSD belleğe de kursam bir faydası olmadı. Benim ile aynı problemi yaşayıp herhangi bir çözüme varan oldu mu acaba, veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba.
  • Intel Core i7-3770
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
  • 8 GB DDR3 RAM.

Fortnite hızlı açılıyor fakat maça girildiği zaman çok geç giriyor, mapin sonunda otobüsten atlamış oluyorum. Oyunu SSD belleğe de kursam bir faydası olmadı. Benim ile aynı problemi yaşayıp herhangi bir çözüme varan oldu mu acaba, veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Girdiğiniz ilk maç mı böyle oluyor yoksa tüm maçlarda mı?

Tüm maçlar aynı hocam.

Performans modunda ve düşük ayarlarda, dediğim gibi FPS sıkıntım yok. Fakat maça çok geç katılıyor.

FPS sıkıntın olmaz zaten o ayarlarda. Bu oyun Unreal Engine 5 oyun motoru yüzünden her gün Update alıp binbir türlü performans sorunu yaşıyor. 8 GB RAM ve özellikle DDR3 artık yeterli değil bu oyun için. Elinde olsa 20GB üstü RAM yiyor. Dolayısıyla FPS'in iyi olsa bile lag girer veya maça geç girer zaman zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı