Fortnite Mobile oynanmaya değer mi?

thernfb

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, benim telefonum Redmi Note 12s ve telefonumdan Fortnite Mobile oynamak istiyorum. Kaç FPS alıyor sizce ve mobilden oynanmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, benim telefonum Redmi Note 12s ve telefonumdan Fortnite Mobile oynamak istiyorum. Kaç FPS alıyor sizce ve mobilden oynanmaya değer mi?

Oynamaya değip değmeyeceği konusu hakkında fikrim yok ama telefonunun Fortnite oynarken fazla ısınacağını düşünüyorum hatta takılmalar bile olabilir. Telefonun güçlü değil, maalesef.

Zor açar açar ama 20 -25 FPS arası alırsın bu fpsdede pek zevk alacağını sanmıyorum bulut servislerine para ödeyebilirseniz oradan oynamak daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

doku kalitesini grafik kalitesini vs en düşük yapıp 3d ayarını oto ya alırsanız 30 fps üzmez oyun bekleme alanında lag olması normal otobüse bindikten sonra düzelir önerim gamepadle oynayın daha iyi olur o fpsle dokunmatik biraz canınızı sıkar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı