Selam arkadaşlar, benim telefonum Redmi Note 12s ve telefonumdan Fortnite Mobile oynamak istiyorum. Kaç FPS alıyor sizce ve mobilden oynanmaya değer mi?
Selam arkadaşlar, benim telefonum Redmi Note 12s ve telefonumdan Fortnite Mobile oynamak istiyorum. Kaç FPS alıyor sizce ve mobilden oynanmaya değer mi?
ben redmı 11 pro ile 30 fps oynuyodum sahsen ilgi çekici bir oyun değil 2 gün sonra sıkılırsınız kendi görüşüm.Selam arkadaşlar, benim telefonum Redmi Note 12s ve telefonumdan Fortnite Mobile oynamak istiyorum. Kaç FPS alıyor sizce ve mobilden oynanmaya değer mi?
Ben Redmi 11 Pro ile 30 FPS oynuyordum sahsen ilgi çekici bir oyun değil 2 gün sonra sıkılırsınız kendi görüşüm.
Bence iş birlikleri olsun yeni Battle Pass'lerle oyuna eklenen değişiklikler olsun oyun çok güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.