Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar kuzenimle oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_20230214-191810_Fortnite.png 811,6 KB · Görüntüleme: 122
Çözüm Ethem Efe 14 Şubat 2023 Synth36 dedi: Arkadaşlar kuzenimle oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyununuz eski sürümde çalışıyor, güncelleme yapmayı deneyin. Eğer olmuyorsa telefonunuz yeni sürümü desteklemiyor demektir.
Synth36 dedi: Arkadaşlar kuzenimle oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyununuz eski sürümde çalışıyor, güncelleme yapmayı deneyin. Eğer olmuyorsa telefonunuz yeni sürümü desteklemiyor demektir.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.057 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #2 Synth36 dedi: Arkadaşlar kuzenimle oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyununuz eski sürümde çalışıyor, güncelleme yapmayı deneyin. Eğer olmuyorsa telefonunuz yeni sürümü desteklemiyor demektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Synth36 dedi: Arkadaşlar kuzenimle oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyununuz eski sürümde çalışıyor, güncelleme yapmayı deneyin. Eğer olmuyorsa telefonunuz yeni sürümü desteklemiyor demektir.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 14 Şubat 2023 #3 Synth36 dedi: Arkadaşlar kuzenimle oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyununuz için herhangi bir güncelleme mevcut görünüyor mu? Artı 0 Eksi
Synth36 dedi: Arkadaşlar kuzenimle oynamaya çalışırken bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyununuz için herhangi bir güncelleme mevcut görünüyor mu?
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Şubat 2023 #4 5h13ld dedi: Oyununuz için herhangi bir güncelleme mevcut görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu an güncelleme geldi dedi. Ethem Efe dedi: Oyununuz eski sürümde çalışıyor, güncelleme yapmayı deneyin. Eğer olmuyorsa telefonunuz yeni sürümü desteklemiyor demektir. Genişletmek için tıkla... Güncelledim oldu hocam yeni geldi teşekkürler... Son düzenleme: 15 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
5h13ld dedi: Oyununuz için herhangi bir güncelleme mevcut görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu an güncelleme geldi dedi. Ethem Efe dedi: Oyununuz eski sürümde çalışıyor, güncelleme yapmayı deneyin. Eğer olmuyorsa telefonunuz yeni sürümü desteklemiyor demektir. Genişletmek için tıkla... Güncelledim oldu hocam yeni geldi teşekkürler...