Fortnite nasıl iyi oynarım?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Fortnite'ta nasıl böyle oynarım oyuna yeni başladım.9. sezonda bir ara oynamıştım ama Max 1 hafta. Sonrasında babam PC'yi kırmıştı rage geçirip neyse boş verin. Şimdi tekrar başladım böyle nasıl oynayabilirim? Tabii zaman lazım çalışmak lazım ama böyle harita vs. var mıdır önerebileceğiniz.
Bir de küçük bir soru sorayım CS:GO hassasiyetimi Fortnite'ye nasıl ayarlarım?
CS:GO Sens'im 2

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende oynuyorum hocam ve birkaç ay önce başladım. En başta yapı bile kuramazken şimdi oynadıkça kurabiliyorum yani alışmak ile alakalı tuşlara bastıkça ve her maçınızda gelişiyorsunuz.

Bu videodaki kişinin seviyesinde oynamak için oyunu uzun bir süre oynamanız gerekebilir. Neredeyse oyuna her gün girmek seviyenizi hızla arttıracaktır. Size uygun Fortnite hassasiyetini bulmak için boş bir haritaya girip yapı kurun ve nişan alın. Bunları yaparken hassasiyetinizi sürekli olarak değiştirin ve en rahat hissettiğiniz hassasiyeti belirleyin. Ondan sonrası sürekli oynamak.

Hocam, yapı için size en rahat olan tuşları ayarlayın ve kreatifte 16 kişilik savaş yapabileceğiniz haritalar oynayın ama illa bu attığınız videodaki kişi gibi oynayacağım diye kendinizi kasmanıza gerek yok, oyundan zevk alın. Videodaki kişi çok hardcore oynuyor. Hardcore oynayamanın çokta bir anlamı yok, oyundan zevk almaya çalışın yeter. Zaten AIM'iniz gayet iyiyse, videodaki adam gibi yapı yapmanıza bile gerek yok.

Peki klavye-mouse vs gamepad hangisi daha iyidir? Bir ara konsolda aim asist falan var diye bir şey duymuştum bayağı önceden.

Peki klavye-mouse vs gamepad hangisi daha iyidir? Bir ara konsolda aim asist falan var diye bir şey duymuştum bayağı önceden.

Konsolda bir zamanlar Aim Assist bulunduğu doğrudur. Fakat hala var mı bilmem. İki seçeneği de deneyip hangisinde rahat ediyorsanız onunla oynayın.

Hocam biraz geç yazıyor olabilirim ama yinede söyleyeyim. Gamepad'teki aim assist önceden olduğu gibi çalışmıyor şu an, hafifleştirmişler yani, bu nedenle klavye ve mouse'a alışmanız daha iyi olacaktır. Bunu eski gamepad oyuncusu olarak söylüyorum. Ayrıca alıştığınız taktirde klavye ve mouse'ta daha seri yapı yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı