Fortnite: OBS Studio ile yayın yaparken takılma sorunu

metiner21

Decapat
Makaleler
1
OBS Studio'da Fortnite yayını yapıyorum ve aşırı drop giriyor yayına sorun neden kaynaklı olabilir? Bilgisiyarımda bir sıkıntı yok fakat yayına drop var.

OBS Studio'da Fortnite yayını yapıyorum ve aşırı drop giriyor yayına sorun neden kaynaklı olabilir? Bilgisiyarımda bir sıkıntı yok fakat yayına drop var.
İnternet hızınızı kontrol edin ve yayın esnasında yayın yapılan cihaz dışında başka bir cihaza bağlı olmaması gerektiğini de unutmayın.
Yayın için gereken minimum download: 2.5 mbps , minimum upload ise 1.5-2 mbps (Bu düşük kaliteli yayınlar için gereken tahmini değerler.)

İnternet hızınızı kontrol edin ve yayın esnasında yayın yapılan cihaz dışında başka bir cihaza bağlı olmaması gerektiğini de unutmayın.
Yayın için gereken minimum download: 2.5 mbps , minimum upload ise 1.5-2 mbps (Bu düşük kaliteli yayınlar için gereken tahmini değerler.)
3.50 Uploadım var kaç Bitrate vereyim?
Sadece Fortnite'da mı oluyor ?
Evet

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı