Fortnite oynanır mı?

Sanirim 6 aralikta OG modu gelecek ve 1 yil oyunda kalacak. Chapter 1 zamanlarında oyun mukemmeldi chapter 2 sonrasi asiri bozdu ama chapter 1 sonrasinda oyuna baslayanlar oyunu seviyor genelde. Chapter 1 modu gelecegi icin ben yeniden basladim oyuna. Arada birakip tekrar basliyorum ama chapter 1 modu durdugu surece oynamaya devam ederim. Sifir insa modu yeni baslayanlar icin zevkli olur. Baslayabilirsiniz bence.

Bence oynanır sürekli bir şeyler geliyor ve her hafta güncelleme alıyor bu yıllardır böyle. 2018'de başlamıştım 2022'nin Ağustos ayında geçici olarak bırakmıştım Ekim'in sonlarında tekrar başladım hala sarıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnşa modunda oynarsan böyle şeyler yaşaman muhtemel. Sıfır inşa oynayabilirsin.

Arkadaşlar Fortnite daha önce hiç oynamadım. Daha çok Valorant, CS:GO falan oynuyordum ama artık onlar da toksik takımlar sebebi ile sıktı. Fortnite'a bu zamanda başlanır mi sizce? Oyun zor mu?

Kanka neredeyse oyun çıktığından beri oynuyorum. Aslında gayet basit bir oyun gibi gözükse de sürekli meta değişiyor insanlar gelişiyor ve sen günde 8-10 saat oynayıp onlara yetişemezsen gerçekten çok zorluyor. Özellikle oyun oynarken hırslanan biriysen hayat karartırm. Bence kesinlikle oynama ama eğer indirecek olursan sana öğretebilirim kral.🫡

Zaten Türkiye'de Build de oynayan görmedim en az 40 ping alıyorsun zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnşa modunda oynarsan böyle şeyler yaşaman muhtemel. Sıfır inşa oynayabilirsin.

Kanka neredeyse oyun çıktığından beri oynuyorum. Aslında gayet basit bir oyun gibi gözükse de sürekli meta değişiyor insanlar gelişiyor ve sen günde 8-10 saat oynayıp onlara yetişemezsen gerçekten çok zorluyor. Özellikle oyun oynarken hırslanan biriysen hayat karartırm. Bence kesinlikle oynama ama eğer indirecek olursan sana öğretebilirim kral.🫡
Oyunu biraz denedim fena değil ama öyle 8-10 saat oynayan biri değilim oyunları teşekkür ederim

Arkadaşlar Fortnite daha önce hiç oynamadım. Daha çok Valorant, CS:GO falan oynuyordum ama artık onlar da toksik takımlar sebebi ile sıktı. Fortnite'a bu zamanda başlanır mi sizce? Oyun zor mu?

İnşaat yapmak zor geldiği için bırakanlara bakma hocam. Ben de inşaatlı halde başlamıştım o zamanlar sıfır inşa yoktu. Sıfır inşa gelince çok daha iyi oldu. 2 senedir sıfır inşa ile oynuyorum, arkadaşın da varsa mükemmel zevkli oluyor. Bu arada oyunda herkes arkadan vurmaya çalışıyor diye bir şey de yok, her oyunda olduğu gibi herkes birbirine sıkmaya çalışıyor elbette. Ancak oyunda çok basit bir hareketle karşıdakine güven verip güven alabiliyorsun.

Çömel kalk 😃 O da çömelip kalkıyorsa %80 ihtimalle arkadaş oluyorsunuz, çok oynamamama rağmen bu taktikle 1 yılda 15 - 20 kişi ile arkadaş olmuşumdur :)

Ayrıca epey farklı modu var. Sürekli kapışma takımlı modlarda da herkesi görüyorsun, oynayış tarzı sana uyanları ekleyip sıfır inşa yine oynayabilirsin o şekilde de çok kişi ile arkadaş oldum.
Bunlar tabii hep sanal alemde oyun arkadaşı. Genelde mikrofon kapalı oynuyoruz, mikrofon açanlar da genelde Türk çıkmıyor, onlarla da İngilizce anlaşmaya çalışıyoruz.

Oyun kendini sürekli geliştirdiği ve yenilikler getirdiği içinde merak uyandırıyor ve güncelliğini hiç kaybetmiyor. Biraz şans verirsen ve aimin iyi ise bırakamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı