Fortnite oyun performansı

moleza

Centipat
Katılım
20 Haziran 2022
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, arkadaşımın bir laptopu var ve birlikte Fortnite oynamaya çalışıyoruz. Arkadaşım oyuna girerken şakasız 2 dakika yükleme ekranında kalıyor ve FPS değeri çok düşük oluyor. Ama bazı zamanlarda çok hızlı giriyor ve FPS değeri çok yüksek oluyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
 
- Post Processing ayarını düşüğe alın.
- FPS sabitlemesi yapın.
-Efektleri orta veya düşüğe alın. ( Düşük önerimdir ben de öyle kullanıyorum )
 
Sor bakalım. Benim Fortnite'da HDD'de idi ilk girişte baya yavaş açılıyordu sonra süre biraz daha azalıyordu ama genel olarak sıkıntılıydı. SSD'ye attım oyunu sıkıntı kalmadı.
Hocam bilgisayarında HDD var sadece ama ondada 160 gb yer var, başka bir yolu varmı acaba. Çünkü oyunun çok hızlı açıldığı zamanlarda oluyor. Ve bendede HDD var ve 120 gb yer var ondan baya bir hızlı giriyorum ve sistemimiz yakın.
 
Hocam bilgisayarında HDD var sadece ama onda da 160 GB yer var, başka bir yolu var mı acaba? Çünkü oyunun çok hızlı açıldığı zamanlarda oluyor. Ve bende de HDD var ve 120 GB yer var ondan bayağı bir hızlı giriyorum ve sistemimiz yakın.

Hocam yakın olsun olmasın HDD artık Rekabet oyunlarında kullanılmaz. 120 GB bile olsa bir SSD almasını öneririm arkadaşa.
 

Geri
Yukarı