Fortnite pay to Win mi?

LyNice

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
232
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Dostlar internete baktım, 3 sene önce değil yazmışlar. Ama şimdi baktım internetten Spider-Man kolu gibi özellikler varmış ağ atmaya yarıyormuş, pay to Win mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar internete baktım, 3 sene önce değil yazmışlar. Ama şimdi baktım internetten Spider-Man kolu gibi özellikler varmış ağ atmaya yarıyormuş, pay to Win mi?
En son 6 yıl önce oynadım benim zamanımda oyun çok eğlenceliydi şimdi baya saçmaladı konunun cevabını bende merak ediyordum.
 
Değil alakası bile yok. Spider-Man kolu dediğiniz şey oyun için toplanan itemlerden mağazadan vs. alamıyorsunuz. Fortnite'da sadece oyun içi kozmetik satılıyor.
 
Hayır. Klasik battleroyal işte yalnızca kozmetiğe para veriyorsunuz, bahsettiğiniz şeyler harita içerisinde bulunabilir eşyalar.
 
Ben de 1 yıl önce başladım (sistemi daha alalı zaten 1.5 yıl oldu). Ondan öncesinde bilgisayarım/iyi bir laptop yoktu. Para ile sadece şuan da hâlâ kozmetik ürünler alınıyor ve eski oyuncu olduğuna göre bu skinler kağıt üzerinde senin istatistiğini yükseltmiyor sadece hissiyat amaçlı alındığını biliyorsundur. Onun haricinde oyunu tamamen para ödeyip kazandırttıracak bir item gelmedi.
Bu arada oyuna rocket league ve sponsorlu arabalar eklendi. Bunları v-papel ile alıyorsun ama Rocket League'deki gibi bile fark ettirmiyor bu araçlar yine sadece kozmetik amaçlı.
 
Pay to Win diyebileceğimiz oyunlardan birisi Zula. Zula'da silah geliştirir daha fazla hasar verirsin bunun içinde para ödersin. Ancak Fortnite'da böyle bir şey yok. Her şey kozmetik. CS:GO'da oldugu gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı