A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Kasım 2023 #21 MysterTR dedi: bende siyahını alacağım sanırım başka söylemek istediğin bir şey varmı hocam 1000hz , 220 ıps ve 30G değilmi özellikleri Genişletmek için tıkla... Karar sizde hocam, bana göre tek eksiği kablosunun paracord değil de plastik olmasıydı fakat bu fiyata değer mouse.
MysterTR dedi: bende siyahını alacağım sanırım başka söylemek istediğin bir şey varmı hocam 1000hz , 220 ıps ve 30G değilmi özellikleri Genişletmek için tıkla... Karar sizde hocam, bana göre tek eksiği kablosunun paracord değil de plastik olmasıydı fakat bu fiyata değer mouse.
MysterTR Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #22 ardaflix dedi: Karar sizde hocam, bana göre tek eksiği kablosunun paracord değil de plastik olmasıydı fakat bu fiyata değer mouse. Genişletmek için tıkla... bu dediğim özelliklerde değilmi hocam
ardaflix dedi: Karar sizde hocam, bana göre tek eksiği kablosunun paracord değil de plastik olmasıydı fakat bu fiyata değer mouse. Genişletmek için tıkla... bu dediğim özelliklerde değilmi hocam
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Kasım 2023 #23 MysterTR dedi: bu dediğim özelliklerde değilmi hocam Genişletmek için tıkla... Evet, internetten daha çok bilgi alabilirsiniz.
MysterTR dedi: bu dediğim özelliklerde değilmi hocam Genişletmek için tıkla... Evet, internetten daha çok bilgi alabilirsiniz.
MysterTR Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #24 ardaflix dedi: Evet, internetten daha çok bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam cidden çok yardımcı oldunuz iyi akşamlar...
ardaflix dedi: Evet, internetten daha çok bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam cidden çok yardımcı oldunuz iyi akşamlar...
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Kasım 2023 #25 MysterTR dedi: teşekkürler hocam cidden çok yardımcı oldunuz iyi akşamlar... Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar dilerim, şimdiden hayırlı olsun.
MysterTR dedi: teşekkürler hocam cidden çok yardımcı oldunuz iyi akşamlar... Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar dilerim, şimdiden hayırlı olsun.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Kasım 2023 #26 G102 kullanıyorum beni 7 sezon şampiyona kadar götürdü.