Fortnite ve CS oynamak için fare önerisi

DeathAdder Essential scrollunun bozulduğunu söylüyorlar fakat içine toz kaçtığı için oluyor, düzenli olarak temizleyerek uzun süre kullanırsınız, DPI, Hz yazılımdan ayarlanıyor.

Hocam kusura bakma seni de yordum ama ASUS için ne dersin hızlı kaydırdığında takılma vs. olur mu?
Yarınki 11.11 indirimlerini bekleyceğim belki işime yarar bir indirim denk getirebilirim

Hocam kusura bakma seni de yordum ama ASUS için ne dersin hızlı kaydırdığında takılma vs. olur mu?

Yarınki 11.11 indirimlerini bekleyceğim belki işime yarar bir indirim denk getirebilirim

Asusuda F/P olarak çok öven var çok satanlar listesinde üst sıralarda hatta bazı sitelerde

hocam kusura bakma senide yordum ama asus için ne dersin hızlı kaydırdığında takılma vs. olurmu

yarınki 11.11 indirimlerini bekleyceğim belki işime yarar bi indirim denk getirebilirim

asusuda f/p olarak çok öven var çok satanlar listesinde hatta bazı sitelerde
Asus daha düşük bütçe için bir seçenek, sensörü sizi memnun bırakmaz diye düşünüyorum.

Hızlı kaydırmalarda takılıp takılmayacağını hangi özelliğinden anlıyoruz peki hocam mesela ASUS'a bir videoda hızlı kaydırmada takılma yok demişlerdi

Sensör kalitesine bağlı değişir. Farelerin sensörlerini araştırarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

3 gün önce sipariş verdiğim Razer DeathAdder Essential daha bugün geldi ve çoğu rekabetçi oyunda test ettim hiçbir sorununa rastlamadım, almadan önce uzun bir süre boyunca araştırmıştım.

Sensör kalitesine bağlı değişir. Farelerin sensörlerini araştırarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

3 gün önce sipariş verdiğim Razer DeathAdder Essential daha bugün geldi ve çoğu rekabetçi oyunda test ettim hiçbir sorununa rastlamadım, almadan önce uzun bir süre boyunca araştırmıştım.
anladım inş yarın indirimlere bir daha bakacağım ve sanırım razer alacağım zaten halihazırda kullandığım mousem rampage smx r9 sanırım çağ atlamış gibi olacak benim için

bu hızlı döndürünce takılıyormu konusuna takılmamın sebebi fortnite gibi oyunlarda takılması cidden kanser ediyor çünkü

hocam sen hangi siteden almıştın

Anladım inşallah yarın indirimlere bir daha bakacağım ve sanırım Razer alacağım zaten halihazırda kullandığım farem Rampage SMX R9 sanırım çağ atlamış gibi olacak benim için

Bu hızlı döndürünce takılıyor mu konusuna takılmamın sebebi Fortnite gibi oyunlarda takılması cidden kanser ediyor çünkü

Hocam sen hangi siteden almıştın

Trendyol'dan siyah versiyonu 500 TL'ye aldım, Fortnite'da düşük Sensitivy'de bile fareyi hızlı çevirince bozulma olmuyor.

Trendyol'dan siyah versiyonu 500 TL'ye aldım, Fortnite'da düşük Sensitivy'de bile fareyi hızlı çevirince bozulma olmuyor.
bende siyahını alacağım sanırım başka söylemek istediğin bir şey varmı hocam 1000hz , 220 ıps ve 30G değilmi özellikleri

Hocam hassas kullanırsanız encodera toz kaçmazsa mouse'a hiçbirşey olmaz.
katılıyorum hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı