Fortnite vs Warzone

RXED

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Fortnite'a başladım fakat bana çok zor geldi, adamı görmeden ölüyorum ve sadece platin 1 eloda oluyor bu, çok zor geldi bana, sıfır inşa oynuyorum. Oyun çok çeşitli ve aslında tek sıkıntısıda bu, yok surf küpü, yok bas desteği falan. Bir oyuncuda pompalı bir silah yoksa face to face de çok dezavantajlı oluyor, işte o şekilde bayağı zor. Şimdi bir Battle Royale oyunu olan Warzone'de var, aslında Fortnite indirmeden önce Warzone indirmeyi düşünüyordum fakat Fortnite daha güzel gözüktü. Hangi oyunu oynamalıyım?

5 yılı aşkın Fortnite oynuyorum ilkte alışman zor olabilir ki o dediğin itemler değişiyor sezon sezona mesela bu sezon bass eldiveni varsa diğer sezon başka itemler geliyor yerine.

Bence Fortnite'a zor dediysen Warzone'u hiç oynayamazsın.

Yine de senin kararına kalmış Fortnite da çeşitlilik çok fazla Warzone'da gerçekçilik hangisi sana uygunsa onu seçmelisin.

Fortnite'ı yapı yapmadan oynayamazsınız. Sizin için Warzone daha uygun gibi geldi bana. Ek olarak PUBG önerebilirim ama hile sorunu vardı eskiden. Şuan ne alemde bilmiyorum.

Warzona fazla rekabetçi, zaten Warzone inene kadar sıkılacaksında ama Fortnite'a göre daha karmaşık ve zor Warzone (bir Arma oyunu kadar değil tabii)

Aslında istediğim oyun tarzı karmaşıklık değil, battle royale olsun sıkmasın, güzel ve sıkmayacak bir türden olsun, nişan al vur lootla ve evet gerçekçi olmasıda daha güzel olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı