Fortnite vs Zula

TDSDoctor

Kilopat
Daha fazla  
Fortnite Ve Zula oynamayı istiyorum ama kararsızım bu konuda. Fortnite'da profesyonel oyuncularla karşılaşma ihtimali olduğu için kill almak zor diyorlar zaten build ayrı başına zor .Zula'da sadece para oyunu diyorlar. Ne yapmalıyım? Ve bir de bunun gibi oyunlar önerir misin?

Hocam Fortinte'de oynamayın.

Apex Legends
PUBG
Call of Duty: Block Ops 4

Bu 3 Battle Royale oyununu öneririm.

aga zula kelımesını duydugun zaman kac tam kanser oyun

İkiside çöp (bana göre) bence en iyisi Apex Legends falan oyna. Ya da indirimdeyken pubg falan al.

Zula da artık silahlar yanlış hatırlamıyorsam ZP ile satılmaya başlamıştı. O açıdan çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tabi silahlara + basmak olsun, bazı eklentiler(Zırh, XP artırıcı gibi) olsun yine biraz pay to win'e kayıyor.

Fortnite'a gelince kesinlikle pay to win bir oyun değil ama gel gelelim oynaması zor bir oyundur. Ben 2. sezondan itibaren oyuna başlamama rağmen toplasanız 15-20 win(Tekli de) anca almışımdır. Çünkü oyunda silahla ateş etmekten çok yapı yapabilmek önemli. Onun için sadece fareye değil klavyeye de iyi hakim olmak gerekiyor.

Özetleyecek olursam. Eğer zoru seviyorsan şüphesiz Fortnite derim. Ama yok ben yenilgiye tahammül edemem, fareyi, monitörü kırdırtma bana diyorsan Zula derim.

İfadeler: Kmz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…