- Makaleler
- 1
CS:GO ücretsiz olduğu haftada çocuk mikrofon açıp mehmetçik pro nerede diye sormuştu. Hatırladıkça kanser oluyorum.
Oyunu şimdi oynaman çok zor. Adamları ıskalasan bile anında kule inşa ediyorlar.Yaşın 12 diyen arkadaşım yaşım 16. Zula'yı listeye koymamın sebebi çevremdeki insanların önermesidir. Enes Baturu çok az izledim ve bana göre kitlesi bozunca izlemeyi bıraktım. Fortnite oyununu deneyeceğim fakat zorlu bir yol olacak sanırım.
Eğer dediğin gibiyse sence başlamalı mıyım ?Oyunu şimdi oynaman çok zor. Adamları ıskalasan bile anında kule inşa ediyorlar.
MEğer dediğin gibiyse sence başlamalı mıyım ?
Bence başla. Merakını gider. Pro oyuncular dışında gayet keyifli bir oyun.Eğer dediğin gibiyse sence başlamalı mıyım ?
Deneyeceğim o zaman.Arkadaşım olmadığı için baya bir zor şekilde öğreneceğim.Bence Fortnite'ı buildi zor diye oynamamak saçmalık. Çünkü her oyun emek ister ve bu oyun bu konuda ekstra bir uğraş istiyor. Senin için farklılık olur bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.