Fortnite vs Zula

Zula yerine CS:GO, Fortnite yerine PUBG veya H1Z1 oyna. Zula da Fortnite da birbirinden çöp oyunlar.

Zula'da 1 hata yaparsan yandın.
Sistem yetiyorsa PUBG ve CS:GO. Eğer sistem yetmiyorsa da oynama Zula'yı falan. Gerekirse oyun oynama, Zula o derece çöp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bırakalı 1 ay oldu ama tam 5 sezon fortnite oynadım. Söylenenler aksine zevkli bir oyun, ortamda prim yapmak için çöpnite demelerine bakma. Senin oyun zevkine kalmış sever misin bilmem ama başlarsan zor olacağını unutma. Özellikle build sana çok zor gelebilir.

İki oyunu karşılaştırmak doğru değil öncelikle aynı tarz oyunlar değil. Bunun yanında Fortnite paraya dayalı bir oyun değil, Zula'da ne kadar parar verirsen o kadar öne geçersin mantığı var kısmen, Türkiye'de tutan tarz bu şekilde. Zula tarzı bir oyun oynamak istiyorsan oynayacağın tek oyun CS. Fortnite tarzı istiyorsan Battle Royal olan oyunlara bakıcaksın (Pubg, COD vb.).

@AB7SS Fortnite de yemediğimiz ne malum?
Zulayı o kadarda kötülemeyi doğru bulmuyorum ben. Kaldı ki Zula'yı uzunca bir süre oynamama rağmen(Ki bayağı iyi oynarım) çok az küfür yemişimdir. Ama CS GO'yu denemek için aldığımda daha ilk maçımda duyduğum o küfürler yüzünden direk iade etmiştim. Şahsen Zula'yı CS GO'ya yeğlerim.

Aslında arkadaş baya değişik yazmıştı yorumu. İki oyunda birbirinden çöp yazıyordu ama moderatörler düzenlemiş.

Hiç Zula oynamadım ve oynayacağımı da sanmıyorum ama Zula oynamak isteyen veya oynaya birine de bu şekilde davranılmasını doğru bulmuyorum.
Sonuç olarak bu bir zevk meselesi ve istediği oyunu oynar. Yani illa Zula oynayanlar küçüktür veya afedersiniz v*lettir muamelesinin kesinlikle yanlış olduğu kanaatindeyim. Bu konuda biraz daha mantıklı yaklaşmanızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…