Fortnite vs Zula

Yaşın 12 diyen arkadaşım yaşım 16. Zula'yı listeye koymamın sebebi çevremdeki insanların önermesidir. Enes Baturu çok az izledim ve bana göre kitlesi bozunca izlemeyi bıraktım. Fortnite oyununu deneyeceğim fakat zorlu bir yol olacak sanırım.

Oyunu şimdi oynaman çok zor. Adamları ıskalasan bile anında kule inşa ediyorlar.

BKZ : Ben
Yani sırf buildimi geliştirmek için hergün saatlarce oyun alanında antreman yaptığımı bilirim. Bir de arkadaşım vardı onla build battle atardık. Bu sayede geliştim ben.

Şöyle söyleyeyim, Fortnite oynayınca o kadar reflekslerin gelişiyor ki yanından mermi geçtiği an kule dikiyorsun cidden. Alışıyorsun yani bu sıradan bir hâle geliyor artık. Ama şimdi böyle dedik diye girince böyle olacak sanma. Daha 1 tane build koymayı beceremeden ölebilirsin. Yavaş yavaş oynayarak olacak o da artık. Fortnite oynayacaksan internetten build taktikleri ve iyi yayıncıları izle derim.

Öyle düşünme. Bak benim 4000 maçım vardı yaklaşık 2500'ü solo. Yani arkadaşın olsa da olmasa da gayet güzel öğrenirsin.

Fortnite sürekli gelen değişiklikleri, canlı etkinlikleri ve firmanın ilgisi ile bence harika bir oyun. Bu canlı etkinliklerin devamı da gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…