hakannpslk
Femtopat
Daha fazla
Selam arkadaşlarım. RX7600 R5 5600 işlemcili 16 GB RAM'li bir bilgisayarım var. Fortnite oyunun da işlemcinin %100 çalışması sonucu drop yiyorum. Video incelemelerine baktıgımda aynı sistemi kullananlar en yüksek ayarlarda akıcı oynarken ben en düşük ayarlarda drop yiyorum. Bilgisayarı formatladım kaç kez tüm sürücüler yüklü hepsi güncel. Bana bir yardımcı olun şimdiden cok teşekkür ederim <3
Arkadaşlarım çözümü buldum sanarım şuan bi maç attım bi sorun yaşamadım. ÇÖZÜM: amd nin adrenalin yazılımın da ekran kartı ayarlama bölümünde minimum frekans fabrikasyon 255 di ben bunu 2550 ye çektim. oyuna girdim ve herhangi takılma yaşamadım. fakat gözlemlediğim. ekran kartı kullanımı ile işlemci kullanımı kafa kafaya 60 ise 65 70 ise 75 şuanlık böyle istiyen deniyebilir
Arkadaşlarım çözümü buldum sanarım şuan bi maç attım bi sorun yaşamadım. ÇÖZÜM: amd nin adrenalin yazılımın da ekran kartı ayarlama bölümünde minimum frekans fabrikasyon 255 di ben bunu 2550 ye çektim. oyuna girdim ve herhangi takılma yaşamadım. fakat gözlemlediğim. ekran kartı kullanımı ile işlemci kullanımı kafa kafaya 60 ise 65 70 ise 75 şuanlık böyle istiyen deniyebilir
Son düzenleme: