Fortnite'da paket kaybı hatası

ImperialBTW

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık 2 yıl önce aynı internet bağlantısı ile Fortnite oynarken hiçbir şekilde paket kaybı ile ilgili problemim olmamıştı. Bilgisayarımdaki ekran kartı kullanılmaz hale gelince ben de oyunu evde oynamayı bırakıp dışarıdan (internet kafe) oynamaya devam ettim. Bundan 1 ay önce de kendime Technopat-TN3 kasa aldım ve yaptığım ilk şey bütün eksiklerini giderip direkt olarak Fortnite indirdim. Ancak istediğim gibi bir internet bağlantısı elde edemedim çünkü oyunun paket kaybı ve problemleri tolere edilemeyecek kadar fazla. Ancak diğer oyunlarda (CS:GO, CODM, VALORANT vb.) bu problemler o kadar fazla etkileyici derecede değil ama halen hissedilir derecede bulunuyor. Sizlerden öneride bulunmanızı rica ediyorum, ne yapabilirim?

Ek olarak, modem arayüzü üstünden bilgisayarıma en yüksek öncelik verdim.

Dosya Ekleri

• ping.PNG
    3 MB · Görüntüleme: 53
2 yıl içinde çevrenizde sizle aynı altyapıyı kullanan abone sayısı artmış olabilir. Paket kaybı sağlayıcıdan kaynaklanıyor temelde. İnternet sağlayıcınızın desteğine ulaşın o size gerekli bilgiyi ve yapabileceklerinizi söyler.

Cevabınız için teşekkür ederim.Dediğinizi uygulayacağım ve değişim olursa yeniden yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…