Fortnite'nin ömrü ne zaman biter?

Bitti diyen arkadaşlar kendileri oynamayınca veya Türkiyede popüler olmayınca bitti sanıyor.Fortnite deli gibi para basıyor oyun nereye bitti ? Ve bu oyuna niye bu kadar kin var anlamıyorum tavuklarınıza kış mı dedi bu oyun bi insan oyundan niye nefret eder arkadaş ? Mis gibi oyun hızlı eğlenceli görselleri tatlı oynayamayan kekolar ağlıyor burda.
 
Konsol, pc, Nintendo gibi her yerden oynanabiliyor. Diğerlerinden bir farkı var. P2W değil, savaş biletine her sezon ayrı para ödemeye gerek yok. İlgili bir yetkili kadrosu var. Fortnite daha çok uzun süre hayatta olacak. Kendi oynamadığı iççin bitti diyenlere bakmayın.
Türkiyede oynayan çok az ve türklerin çoğu o ps yi nintendoyuda alamıyor!
 
Oyunun daha devamı var ama eski oyuncular için bittiğini düşünüyorum. 2. Chapter'ın ilk zamanlarında çok güzeldi, ışın kılıçları falan vardı sonradan yine iyiydi. Ancak 'Aquaman' sezonu sonrası oyun bence aşırı bozuldu ve geçen girmek istedim baya değişmiş, boss'lar falan var. Birde Spotify Premium falan vermeye başlamış Tayfa üyeliği. Eğer kendini bozmasaydı şuan Fortnite oynuyor olurdum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı