Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2014 #111 Mesaj yüklenirken ciddi bir ağırlaşma var bende. Ve 30 saniye çok sorun yaratıyor, 15 falan olsun.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 26 Mart 2014 #112 Keşke telefonlarda isim sorunu olmasaydı.
Anılcan Kilopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 24 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 26 Mart 2014 #113 Jrexlul dedi: "Biri Sizi Beğendi Sitemizde ki biri sizin yazmış olduğunuz mesajı beğendi." Buradaki "ki" bulunma hâli eki olduğu için birleşik yazılması gerekiyor. Bir anlık dikkatsizlikten dolayı yazılmış olabilir, gözüme çarptı uyarayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için teşekkürler gerekli düzenleme işlemi yapıldı. albaywolf dedi: Yeni mesajlarda bütün mesajlar görünmüyor. Mesela bir kaç saniye arayla yaptığım aramalarda önce görünen mesaj sonrakinde görünmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Şuan yeni mesajları test ettim ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sistem taraflı bir sıkıtnı yok gibi duruyor. Berke Kan dedi: Mesaj yüklenirken ciddi bir ağırlaşma var bende. Ve 30 saniye çok sorun yaratıyor, 15 falan olsun. Genişletmek için tıkla... Mevcut durum sizin internet bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir çünkü bizde ve diğer kullanıcılarda böyle bir sıkıntı yaşanmıyor. 5062 dedi: Keşke telefonlarda isim sorunu olmasaydı. Genişletmek için tıkla... Sorunun farkındayız fakat yeni tema düzeni ile bunu gidereceğiz bu yüzden bekletiyoruz.
Jrexlul dedi: "Biri Sizi Beğendi Sitemizde ki biri sizin yazmış olduğunuz mesajı beğendi." Buradaki "ki" bulunma hâli eki olduğu için birleşik yazılması gerekiyor. Bir anlık dikkatsizlikten dolayı yazılmış olabilir, gözüme çarptı uyarayım dedim. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için teşekkürler gerekli düzenleme işlemi yapıldı. albaywolf dedi: Yeni mesajlarda bütün mesajlar görünmüyor. Mesela bir kaç saniye arayla yaptığım aramalarda önce görünen mesaj sonrakinde görünmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Şuan yeni mesajları test ettim ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sistem taraflı bir sıkıtnı yok gibi duruyor. Berke Kan dedi: Mesaj yüklenirken ciddi bir ağırlaşma var bende. Ve 30 saniye çok sorun yaratıyor, 15 falan olsun. Genişletmek için tıkla... Mevcut durum sizin internet bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir çünkü bizde ve diğer kullanıcılarda böyle bir sıkıntı yaşanmıyor. 5062 dedi: Keşke telefonlarda isim sorunu olmasaydı. Genişletmek için tıkla... Sorunun farkındayız fakat yeni tema düzeni ile bunu gidereceğiz bu yüzden bekletiyoruz.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2014 #114 Mesaj yazma süresi?
R redlabel Hectopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 15 26 Mart 2014 #116 Arkadaşlar konu açıyoruz cevap yok böyle forum mu olur. Sizin anlayışınız bu mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2014
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2014 #117 Saçma sapan konuşmaz mısın? Nereye cevap yok. Gez dolaş bir forumu. Robot mu bu insanlar robot mu? (!!!)
Saçma sapan konuşmaz mısın? Nereye cevap yok. Gez dolaş bir forumu. Robot mu bu insanlar robot mu? (!!!)
A Anıl Sezer Ziyaretçi 26 Mart 2014 #118 1)Herkesin her konu hakkında bilgisi olacak diye bir şey yok. 2)Konunuzu görmemiş olabilirler. 3)Kimse konulara cevap vermek zorunda değil. Ayrıca Technopat Yönetimi yola cevapsız konu kalmamasını hedefleyerek çıkmıştır. Er yada geç cevaplanacaktır.
1)Herkesin her konu hakkında bilgisi olacak diye bir şey yok. 2)Konunuzu görmemiş olabilirler. 3)Kimse konulara cevap vermek zorunda değil. Ayrıca Technopat Yönetimi yola cevapsız konu kalmamasını hedefleyerek çıkmıştır. Er yada geç cevaplanacaktır.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #119 @Anılcan, şu mesaj süresine el atacak mısınız? 15 saniyeye falan düşse. Ne zararı varki bunun? Boşuna bekliyoruz.
@Anılcan, şu mesaj süresine el atacak mısınız? 15 saniyeye falan düşse. Ne zararı varki bunun? Boşuna bekliyoruz.
F FurkanTS Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2014 #120 Eskisi iyiydi ama alışırız bu arada yeni üye oldum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014