Forum için önerilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rapor sisteminde beklememiz çok saçma. Kimi konular yazım yanlışı kaynıyor 1 dakika beklemem gerekiyor raporlamak için.

Hocam moderatör olmak kolay değil saatte 10milyon mesaja 15 moderatör nasıl bakacak?
Değil o konulara yazım yanlışında bulunanlara özel yazmak yazmak. Zor hocam moderatör olmak her yiğidin harcı değil.

Bu konu bana konu açmak için açılmış gibi geliyor. Çünkü fikirlerin %95'ı çok saçma geri kalan şeyler sosyaldeki herkesin söylediği fikirler.

XenForo 2.X sürümlerinin hepsinde var.

Uzun zamandan girmeyen ve forumu bırakan kişilerin hesabı otomatik zaman aşımı nedeniyle silinsin ve bu sunucu için önemli olduğunu umuyorum.

Bir süre bırakmış olabilir. Düşünsene bir giriyorsun hesap bulunamadı. Saçma.

Forumda cinsel içerikli, özellikle cinsel hayat olarak sevgili, mastürbasyon konuları silinsin ve onaylanmasın.

İnsanların sağlık vs gibi soruları için sağlık adı altında bir başlık açıldı. Mastürbasyon konularını beğenmiyorsan veya görmek istemiyorsan yoksay butonuna tıkla.

Rapor ile ilgili bilgi gelmeli, raporum ret mi yoksa onay mı olduğunu anlamak için posta kutusuna gelebilir.

Bak bu doğru.

Forumda hakaretlerin sonucu kesinlikle tam uzaklaştırma olmalı, belirli gün veya ay, yıl olmamalı.

Her hakarete aynı ceza olmaz.

Foruma moderasyon ekibi takviyesi yapılarak konuların erken açılması sağlanılabilir. Bir sürü hak eden insanlar var.

Zaten alım her zaman açık. E posta atman yeterli.

Konular saat gece 12'den sonra onaylanmamalı, sabah saat 8 de geri açılmalı.

Gece çok acil bir şey oldu. Bilgisayarın hacklendi. Ne olacak?

Moderatör rütbelerine sahip kişiler tüm konuları gezmeli ve kuralları aykırı bir şey olmadığından emin olmalıdır.

Onlar robot değil, insan.

Forum yöneticilerin daha çok ilgilenmesi gerek, birçok sorun bulunmakta, bağlanamamak vs.

Zaten yeteri kadar koşuşturuyorlar.

Her konu 20 dakikada bir onaylanmalıdır. Diğer konulara cevap gelme oranı çok daha yüksek olur.

Robot değiller.

Forumda yer isimli bölüme herhangi bir rastgele şey yazılacağına örnek: Adana, İstanbul gibi şıklar olmalı ve biz de şehrimize göre seçmeliyiz. Rastgele bir şey yazılmamalı.

İlk önce kendi profiline bak dostum.

Profil fotoğrafına Technopat simgesi eklenmeli.

Çok saçma.

Technopat rütbelerine özel YouTube katıl butonu ile destek takviyesi yapılmalıdır.

P2W?

Profil fotoğraflarına GIF eklenmeli, isteyen kişiler ayarlardan GIF görme ayarını kapatarak hem dikkatini dağıtmamış olurlar hem de isteyenler görebilir.

Olabilir.

Gizlilik ayarından ismimizi gizli yapabilmeliyiz, örneğin: Anonim daha doğrusu anonymous gibi.

Saçma.

İsim değiştirme her 1 ayda yapılmalı. Süre çok yüksek.

Gerek yok. Karmaşa çıkar.

Kurallara yeni şeyler eklenmeli. Yıllardır birçoğu aynı.

Öneri ver dostum?

Foruma yeni kayıt olan kullanıcıların önüne direkt Technopat kuralları sekmesi açılmalı ve onaylıyorum işaretlemeleri gerekmesi lazım.

Olabilir.

Technopat'ın her yıl dönümü kutlanmalıdır. Özel hediye veya bir bildirim gelmesi oldukça iyi bir şey olacağını düşünüyorum, Technopat'ın evrimi ve değişimi gibi.

Bir şey diyemiyorum. Karar sizin.

@MF, @Recep Baltaş; umarım bu konudaki bazı şeyleri değerlendirirsiniz ve olumlu sonuç verirsiniz.

Tamam diğerlerini az çok anladım da, bu ne alaka?
Öneri vermek için mi öneri veriyorsun anlamadım ki.
Adam gece yarısı bilgisayarla bi' sorun yaşasa sabah 8'i mi bekleyecek konu onaylansın diye.

Rapor sistemine dayalı bir denetim yetersiz. Arkadaş raporu yüzeysel okuyup geçiyor. Belki de okumuyordur.

Düzeltme sisteminin ne kadar hayat kurtardığının farkındayım, gerçekten işi kolaylaştırıyor ama sadece Düzelt'e basıp yollamayın şu konuları. Maksat denetimde görünen toplam sayısı azalsın, değil mi?

Raporların gerçekten kontrol edildiği bir durumda bile %100' yakın bir düzen mümkün değil. Belki de forumu şöyle bir turlayacak moderatör lazımdır, bilemiyorum.

Tamam diğerlerini az çok anladım da, bu ne alaka?
Öneri vermek için mi öneri veriyorsun anlamadım ki.
Aynı fikirdeyim. Annesi 12'den sonra bilgisayara bakmasına izin vermiyor ise bu bizim suçumuz değil.
Ne demek her hakarete aynı ceza olamaz? Hakaret'e tolerans mı yapıyorsunuz? Hakaret'in ne gibi bir affı olabilir?
Anneye hakaret ile argo konuşmakla arasında fark olduğunu düşünüyorum
Argo için dediğim şey "lan" "gevşek" gibi kelimeler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…