Forum için önerilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne demek her hakarete aynı ceza olamaz? Hakaret'e tolerans mı yapıyorsunuz?
Hayır, hakarete asla tolerans göstermiyoruz.
Hakarete verilen ceza, neye ve kime hakaret ettiğine göre değişmeli.
Zaten cevap gelmiyor hocam. Geceleri hep buradayım. Son birkaç gündür uyku düzenim kötü. Gece 5,6 saatlerinde takılıyorum.
Cevap gelmiyor diye ne yapalım, onaylamayalım mı?
Geceleri tonla üye aktif, açılan konuya ve soruna göre cevap gelip gelmemesi değişir.

Bu istediğiniz şeyler gerçekleşse, yaptığınız tonla hata ve şaklabanlıkları göz önüne alırsak, muhtemelen ceza yemekten usanıp forumu ilk terk eden kişi siz olursunuz.

Rahatsız oluyorsan girmeyebilirsin, kırmak istemem ama saçmalama arkadaş. Çoğu boş ve tam tersine zararlı istekler.

Her an gözüme sokulursa yapacak bir şey yok.

Bu istediğiniz şeyler gerçekleşse, yaptığınız tonla hata ve şaklabanlıkları göz önüne alırsak, muhtemelen ceza yemekten usanıp forumu ilk terk eden kişi siz olursunuz.
Çok aşırı derecede her gün ceza alıyorum. Sıkıntı yok yani.

Foruma yeni kayıt olan kullanıcıların önüne direkt Technopat kuralları sekmesi açılmalı ve onaylıyorum işaretlemeleri gerekmesi lazım.

Bence de yeni üye olup çatır çatır kuralları çiğneyen oluyor. Bilmiyordur deyip bir şey demiyorum ama bu bence şöyle gelmeli; üye olan birinin hesabı açılmadan önce kurallar sayfasında belirli bir süre geçirmesi gereksin. Mesela kurallar sayfasının ortalama okuma süresi 3-4 dk diyelim, yeni üyeler 3-4 dk kurallar sayfasında beklemeden bir şey yapamasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı