Forum karşılaştırması

Birkaç tane var burada ama hemen müdahale ediyoruz, gördüğümüz konularda baskılıyoruz.

İstersen sitenin tapusunu verelim.

Rehber hazırlamanın bir anlamı yok, adam bakıp araştırmak yerine illa gidip konu açıyor kaç kez denk geldim.

@Penetrator God Tarih tekerrürden ibaret, yöneticiler sürekli aynı hataları yapar ve halk sürekli aynı hatayı eleştirir.

Aynısı internet tarihi içinde geçerli.

Ve benzer bir şey şu an bu konu için yaşandı. Üstte genç bir arkadaş burası konu dışıdır ceza almazsınız falan diye yorum yaptı daha 5 dakika geçmeden yaptığımız yorumlar kaldırıldı. Muhtemelen konuyla alakasız olarak görüldü biri tarafından ama forumla alakalı olduğu için mesajlarda alakalıydı tek şaşırdığım ceza verilmemesi o da muhtemelen konu dışında olmasından dolayı yoksa farklı bir kategori de olsa gereksiz mesajlar adı altında 1 hafta uzaklaştırmayı yemiştim.

Yönetimi eleştirdim diye konuya mesaj yazmam engellendi başıma gelenleri anlatsam sana şaşırır kalırsın.

Yönetimi eleştirdim diye konuya mesaj yazmam engellendi başıma gelenleri anlatsam sana şaşırır kalırsın.

Hiç şaşırmam açıkçası şu saatten sonra. Düşünsene konu açıyorsun acaba ceza yer miyim diye tereddütte kalıyorsun ya da mesaj yazıyorsun yine aynı şeyleri yaşıyorsun. Böyle bir psikolojik baskı ile nereye kadar gidecek bu iş? Verilen cezalarda o an kime denk geldiğine göre değişiyor çünkü belirli bir standart yok. Neyin gereksiz mesaj olup olmadığı belli değil. Bu da işte forum karşılaştırması yapılması amaçla açılmış bu konuda Technopat'tı çok aşağılara çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…