B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 26 Nisan 2021 #21 DDLAO dedi: 'Her şey' biraz fazla olmamış mı hocam? Genişletmek için tıkla... "Konuda bahsettiği her şey". Okumadan cevap vermeyiniz, ki ben konuya cevap verdiğim için bunu anlamanız gerekiyordu.
DDLAO dedi: 'Her şey' biraz fazla olmamış mı hocam? Genişletmek için tıkla... "Konuda bahsettiği her şey". Okumadan cevap vermeyiniz, ki ben konuya cevap verdiğim için bunu anlamanız gerekiyordu.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #22 B 52 Stratofortress dedi: "Konuda bahsettiği her şey". Okumadan cevap vermeyiniz, ki ben konuya cevap verdiğim için bunu anlamanız gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın. Cümleye 'her şey' diyerek başlayınca yanış anladım. Örneğin '3 kriterinize de uygun' deseydiniz daha iyi olabilirdi. Aslında pek de okumamak değil sorun. 'Kasıt edileni farklı anlama' daha makul olabilir.
B 52 Stratofortress dedi: "Konuda bahsettiği her şey". Okumadan cevap vermeyiniz, ki ben konuya cevap verdiğim için bunu anlamanız gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın. Cümleye 'her şey' diyerek başlayınca yanış anladım. Örneğin '3 kriterinize de uygun' deseydiniz daha iyi olabilirdi. Aslında pek de okumamak değil sorun. 'Kasıt edileni farklı anlama' daha makul olabilir.
A alexsom Centipat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #23 Ramazan Ö dedi: Even foreigners come to us. [USER = 425127] @alexsom [/ USER] example. Genişletmek için tıkla... I really liked Technopat I used it to buy my PC and my laptop and here are a lot of good people I love to read their opinion.
Ramazan Ö dedi: Even foreigners come to us. [USER = 425127] @alexsom [/ USER] example. Genişletmek için tıkla... I really liked Technopat I used it to buy my PC and my laptop and here are a lot of good people I love to read their opinion.
JahKnight Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #24 Donanım haber forum diyorum bir de sosyal hocam.